王詩麗宣讀判刑理由 周庭囚10個月 黃之鋒囚13個半月 林朗彥囚7個月

1360 回覆
175 Like 985 Dislike
連登講冇用 滲透左架啦
全部人出返去Twitter 講啦
要剃光頭 比我都喊

佢呢d現實失敗者黎唔講呢d根本冇人理佢 睇死都係d又其貌不揚又低學歷又低人工又冇女朋友平時又得一兩個臭味相投嘅毒撚fd個d人黎
我就睇下你幾時死全家
你咁樣有咩意思呢其實
咪剩係夠膽講自己打政府工,一係就扮消防

班閪狗毅進黑警又自稱Asia’s finest 既?做乜成隻過街老鼠咁
單機啦柒頭
見到連登咁真係唔想上
連登講冇用 滲透左架啦
垃圾官
今日另一單王詩雅case 兩個禮拜前判。

#高等法院第一庭
#黃崇厚法官
#上訴期間申請保釋 #1102葵涌

程(23)🛑服刑中 (被告於本年11月16日被王詩麗裁判官裁定罪名成立且被判處監禁一年)
- - - - - - - - - - - - - - - -
提堂及案情:
https://t.me/youarenotalonehk_live/8698

裁決理由:
https://t.me/youarenotalonehk_live/11332
- - - - - - - - - - - - - - - -
0932 開庭

速報:保釋申請獲批

當然前提係高院肯批bail pending appeal.
態度正確
連登講冇用 滲透左架啦
兩個星期到
喺公司喊咗
連登講冇用 滲透左架啦
依加連差佬都神聖不可侵犯
你哋咁講嘢,坐監10個月啊,喊都唔俾,係人都喊啦
咁你點解唔乖乖地比人屌
就好似你講嘅扮喊咁
你扮乜撚野清高呀

坐定喇垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞