[I/A]Pokemon Masters EX (57)| 寵物小精靈 【劍狗登場/RGB回歸/N月底現身!】

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我仲煩緊抽唔抽巨金 好怪會中多d烈咬 巨金仲要拍幾先勁?
巨金都恢勁,不過差老噴、甲龍同烈咬成條街,所以有抽到上面果三隻基本上巨金無咩出場機會,唯一作用係打今次活動

其中一個主流玩法係sync grid點開四技後比人打死淨一血同埋開sync move後回血,無記錯好似要拍三先解鎖

另一個玩法係係咁開一技加攻回氣,不過我無研究
我跟你咁打雖然滿傷害分但負傷分得50而且好慢
我本身拍3烈咬 抽左20拍4烈咬一隻巨金都無

仲有除左噴火龍之外有咩值得ex
一早起身睇排名由接近6000名跌到去8千幾名,睇情況好似唔算幾嚴重🤔
試左劍狗呢個打法,幾work
不過拍一既話有機會打得11xxx-13xxx,唔過12000攻擊果項會得450分我暫時解決方法係大鋼蛇學降防
呢隻驚真係冇人玩
拍1都打到上3000

仲有5個鐘先過今日 希望唔好燈
負傷分得50應該係受咗好大傷
會唔會係隻盾轉咗劍之後食對面大招
如果攻擊過轉咗劍就算招盾擋唔到大招都要轉返盾攞防禦數值
無跌到九彩
應該有6000石抽N
如果講高傷既話,巨金定劍狗高啲?我見巨金mega佐有成47x攻
我又推薦巨金 橫掂本身都要開拍回血 打埋全體就更上一層樓
打手打極唔死以前啲關難打啲好有用
可惜依家關卡難易度降咗好多 真係唔多需要佢
橫掂對面都打我唔死
梗係要高啲DPS好啲
劍高啲
原生技能威力都高啲
巨金招mega本身就低攻啲
劍狗仲有兩倍
大家都+6 巨金有埋加攻加拍技威力應該都唔夠劍狗高攻
如果大吾得寶1/無 應該值得抽劍狗既
等埋N N麻麻地既話就升爆巨金怪
見到依家關卡難度降哂 巨金少咗好多機會上場
巴打會用先升呀
其他五星限定打手其實都升得 睇吓有冇愛姐
營運閪之後我就冇課金啦 所以都係升番啲老本
我淨係課過$1200 得個一隻花 隻Game堅唔抵課
買膠好過
呢啲game真係好仆街

好有恆心耐性儲左幾個月石

最後發覺乜春抽唔到 除咗保底1隻

個種感覺好似係 將之前所有努力都白費咁 6萬石得一隻

垃圾Dena Del game呀屌你老母
花我16/20啦就快搞掂 升埋呢隻應該會儲下五星券
$1200拎嚟買pkm figure好過
高估左班白皮豬今日回3次體都仲有2900名
正傳買左未
直接用3星換4星換5星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞