[I/A]Pokemon Masters EX (57)| 寵物小精靈 【劍狗登場/RGB回歸/N月底現身!】

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
coin體=no life
玩曬daily體is ok
唔應該有coin體呢個功能
去到最後一兩日
一定5千至8千嗰堆爆晒體
爆極都係每日10次
有數得計
仲有$58 200體
有On9仔課咁就冇得計啦
呢個pack要課嘅都星期一前課左啦
臨尾幾日先黎課咁on9
冇得估6000係幾多 啲人玩野開低lv帳
推到200萬都得
我都係打一次拍組
但打40體會由佢打唔足個dmg分係會450/500 bonus 先追滿分 場場打足我應該好快頹
bgd初音個d鳩屎音game無限制課體打排名圍埋條數仲濕鳩
其實開低lv都唔係真係你諗咁著數,首先你開低lv號意味住你無巨金怪同大鋼蛇,啫係除左抽劍狗仲有機會要抽埋果兩隻。錢都唔係問題,最大問題係你要用時間肝,你一升lv佢就回體,除非有方法自動刷
件泡菜又去返第一啦
開低PR帳都要抽到寵同回體
邊有咁多痴線佬
其實我唔介意好似今次咁爆體打
始終隻糞驚太少活躍玩家,實際捨得爆體又少
至少上到S執得返3200或200、最緊要有糖

個活動主要都係柒在加乘個差距
另外希望開疏啲,同埋N唔好又係排名(雖然99%係)
上返第一
條友又拋廿萬分 點追
我覺得唔計個柒頭加乘,個活動本身幾有隻驚初初肝活動個種feel起碼有野打下
每次一星期我覺得都差唔多
加乘平衡啲我唔介意個個月打
Dena shit個位手足開始頂唔緊
激到個第二名噴血
巴打抽唔到都覺得ok?
我如果抽唔到應該會嬲到日日屌
如果係N抽唔到 應該會課到有

除非新pickup同舊角5星一樣加乘
如果唔係都係開疏啲好啲,唔想成日都要抽嘢
但如果幾舊屎要我揀
排名一定係好過map或者無味劇情關嘅
不要再說了 12001-18000爭崩頭長期徘徊在s同a之間同其他冇狗玩家爭
但如果平衡返抽角加乘,爭排名本身係刺激
留個紀錄畀有狗/無狗又1516追唔追排名嘅巴打參考
PR68 rank前無儲體 爆咗兩日石 依家排2xxx
拍1劍狗 無EX CS2
拍2巨金
拍1鋼蛇
full lv 、lv2鋼裝、lv4鋼屬、盤求其點
time around 90
2.3倍
穩定每場53xx

基本上有狗就入硬12000 想入6000付出下石頭就ok 未必需要每日爆石 睇情況keep到唔跌出去就ok
當然如果未爆過石就要衡量下差距幾多 正常今日開始爆石都仲追到上去
而無狗嘅巴打 要keep12000比較難 可能要用石頭先換到粒糖 同埋比較辛苦

基本上
S1 for有狗+回體
S2 for有狗+自回/無狗+回體
S3 for輕鬆玩

個人覺得畀少少石換粒糖係值得嘅 而果200石同個爛鬼獎牌就睇個人啦 追又得唔追又得 唔好中DENA圈套 重有千祈唔好為咗多少少體而去課$58 好傻豬

ps戰鬥分數方面 過萬2dam滿分 全員綠血又滿分 唔死又滿分 呢幾樣應該無咩大問題 唯獨係時間分數 小技巧係cut對面技 用最少技能得到最大化收益 而高手仲會用到鋼蛇4技miss招去偷時間 不過大家唔使學
但超夢夢嗰期係肯肝/autoclick 人人都可以拎晒啲獎勵
而家俾個垃圾體力制同抽角加乘限住晒
仲要同其他玩家鬥 都未必拎得晒啲獎勵

巨金大大力
巴打你隻巨金拍5定係你呢個數字係第二次開拍技先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞