[I/A]Pokemon Masters EX (57)| 寵物小精靈 【劍狗登場/RGB回歸/N月底現身!】

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁好似棄game徹底啲,唔係既話總有機會要含淚課今次我就話好彩免費抽到劍狗,下次我唔好彩抽唔到加成角,咁只能夠放棄拎糖既機會了
痴撚線公司
巴打玩得咁唔開心不如棄驚算啦
免費既野最費,唔想課金焗住俾課長屌打

利申:個個月都交足月費既傻仔
巴打量力而為
其實點解唔可以揀無課玩
抽少啲鳩野 真係夠用
最緊要唔好為啖氣抽到拍5課金dena實有托
無課都可以玩,不過石呢加嘢無話夠唔夠用,抽嘢呢啲真係講運氣,抽唔到又唔想放棄獎勵/想打得輕鬆啲咪課,堅持唔課金咪唔好課
根本得果一兩隻需要拍3
D人咪一樣隻隻課爆 掛住pkm個名就夠
慾望太多咁多多石都唔夠嘅
我G持繼續課架 最好課到拍5 咁就可以肝少啲

不過覺得由超夢夢嗰期feel到有heart做 雖然可能係俾佢呃到
到而家體力制 cut獎勵 閪活動 狂出限
然後出到咁嘅款 俾人改埋名都仲覺得值得課嘅話
咁加油啦課長們

利申 排緊1700 非葡萄 純粹想講吓個反差
其實大家都係冷嘲熱諷
典型香港人嘴賤
日日笑人課金課到香港排世界頭幾
有追開po都知根本無乜人課 頂盡三四個
抽嘅都係留石嘅大多數
一週年後無亂燒石到依家 有三四十抽好閒

我食糖上3/5,爆無償石都入過100名幾次
直頭懷疑呢個世界有幾多人玩緊

當然啦,dena間嘢得2個人
他朝有一日得返poce一個玩,都仲營運到嘅
我都係一週年之後無抽過,經歷完一週年慘劇之後,覺得自己今次抽左30抽出到一隻劍狗已經好好彩,呢加一日回3次體叫做keep到12000內,但我呢加得返10抽,下個月再出呢啲活動應該真係無得玩
放心 唔洗擔心我排名
呢d打分mode好多game都有
不過抽多幾隻有加成屈人機呢隻真係第1隻
食相咁差仲課落去追個下柒仲要講緊隻game出完老噴之後已經無出過新野食左老本半年
三叔
做個精明消費者
得罪講句唔係pkm
呢隻game一出之後半年個大空窗期 已經收左皮
應該出嗰陣玩兩日就棄咗
咁昆得水 真係一個月一次走唔甩
N九成九係rank

咁岩第一次入到1000紀錄下
雖然一陣都會出番去
岩柱LA獎品
Tech Move Candy Coin x1
5★ Scout Ticket x1 - Total (2)
Gems x300 [190]
🥉 Regirock’s Challenger
🥈 Regirock’s Foe
🥇 Regirock’s Bane
🏆 Toppler of the Megalith
求其啦,隨便過一過咪算
冇金券?
幾時開?
星期一
唔知係咪用老噴幾分鐘玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞