[I/A]Pokemon Masters EX (57)| 寵物小精靈 【劍狗登場/RGB回歸/N月底現身!】

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
見到人地30抽拍3,真係有d灰
自己課完一pack,抽到補底先得拍3
算好啦好過無
我都係
但係一場都只係得5200分 爆足可能都入唔到
最衰到而家只係回左10次體
如果第一日有回就應該入到
而家放棄 keep 12000算
但排名戰幾好玩
令到我有返玩呢隻驚既動力

之前係ON->清體->OFF->等14:00
而加有返少少動力開GAME玩
咁都叫好玩 平時你玩開乜咁苦悶
除左Pokemon Master無再玩其他驚了
冇爆過x2
Ranking wfc
營運又贏 係精神既
我係高過6000
因為今次係第一次試水姐
第一次rank加分角係劍狗, event以外都有用
第一次rank前萬2都有5星糖大獎
第一次rank 7日就完

但之後就唔係呢支歌仔
出隻nate stat嘅廢角一次性4倍加成
前6000先有大獎, 好多我呢種今次放水嘅玩家都焗住一齊爭
開兩個星期回收double石仲要等你地賺唔到名次差嘅石
然後越後期越收窄s1人數

依家有新鮮感可能會覺得好玩嘅, 但對玩家長遠講一定唔係好事
由第一日已經爆足十次 反正爆幾多次都係40石點解唔早爆
無時間玩同唔識玩
開頭只係4xxx分
我頭2日係一日打200體添咋 keep住900幾體
睇情況如果唔鍾意隻角應該唔會突別抽
例如月尾隻N我都無乜興趣
但我抽完先發覺隻劍狗其實幾勁
隻狗ex左
Day1唔知要爆體打過左2,3日先知大家咁chur,追極都追唔到頭6000
你個multiplier 同每場分數係幾多先
Multiplier 2.7 (狗1 巨金3 鋼蛇5)
每場大概6100-6400
高我咁多都打唔入
利申 每場6000 now 2000
巴打係咪一開始已經回體打先?您每場6000都差唔多姐

又唔想為左個multiplier去抽狗,要留石抽N
狗1 巨金3蛇3
每日打足全體
短短幾版又見到有人課落去隻劍狗度
諗唔到點輸
就算全世界變晒unknown 啲人都係含淚課
champion update
elite mode追加
唔見左銀包 連rank都唔想打 極灰
冇計
正版Pokemon 手機game真係唔多
最似樣得呢隻同Pokemon Go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞