[I/A]Pokemon Masters EX (57)| 寵物小精靈 【劍狗登場/RGB回歸/N月底現身!】

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
拍1劍狗+拍3巨金+拍5鐘
每日除咗獎勵嗰3場 都係打30體關
拎足分又唔洗點re 舒服過打40
2百萬邊有可能冇6000
反cup意思係咩

利申 165萬唔諗住課體住
聽朝再決定
165萬一樣唔課體住
聽朝先爆
可唔可以cap一次30體關結算分圖出嚟?
排第一條泡菜5百萬分

如果打40體 要拎滿傷害分又麻煩 又慢
30體除返開啲體力其實差唔多比例
當然拍5劍狗嘅話可能40好啲 夠大力
我打40體關speed分一般有100左右, 加埋底分大約2350
30體關未計speed分有1462, 除返ratio姐係我要多過300 speed分先抵, 應該就無可能做到
差啲以為自己做咗7日傻仔
40體 劍狗秒唔到右邊第二隻
回少次氣就會卡
我搭鋼蛇劍鬼, 秒唔到反而會打快咗
下一隻補刀前用4技, 咁個順序上睇劍狗就慳到1round
鋼蛇得拍1上唔到大檯
係唔知會唔會班白皮豬儲多左一日體 再爆多最後一日10次回體咁推高哂個分不過諗諗下應該唔會 每日唔用盡D體好難爬6000個位
聽日feel到無時間打 都係趁今日得閑射哂佢先
儲體唔打有咩好處
所以就話應該唔會我放心訓係2000000分個位就完活動
啱啱開左兩條體 法國好似有d on9
師兄幾分咩位先?3000內既肝多少少無壞求穩名次 再唔係當刷下屬性等級道具會好過d
175 依家2700
打埋個條體啦 聽朝先睇下洗唔洗再爆會好d
仲有8條聽日爆
仲有9條體冇劍狗 拍2巨金拍4大鋼蛇
好似好危糖呀 石呀
上呀
一場4200-4300分
計過打曬都係得9萬分
無計 一隻劍狗都無真係差d 聽日睇定d先爆?
跟據巴哈stat cutoff會喺1.16m, 如果計過差太遠都係留石止蝕好啲
我自己計完都差十幾k, 應該要用最少40石唉最後都係要自打嘴巴
希望啲人已經打得7788,如果係嘅都仲有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞