[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
4200Yen玩咁多嘢超值啦大佬
仲要有得Archive
Set台燈光人手全部都錢嚟㗎喎
咁佢本身有賣票入場6900yen
呢個真
攞返同一場播嚟講係有D貴
不過佢唔賣碟,幾貴都要比
想知同屬Universal 既EMI 同Universal J 公司風格有冇唔同?
Universal J 既ヨルシカ近排好多合作作品
eve,TK,Nulbarich 甚至澤神都有合作
Universal J俾到佢哋既創作自由應該幾大

幾多人訂左ぐされ?
訂咗Live盤
訂唔到韮菜雲丹栗
訂左live盤+1
不過我冇睇到特典就去左tower record訂用左樂天pay比錢退唔到訂
睇返個8bit特典我最想要ham
太遲入坑訂唔到公仔盤
公仔盤好快冇晒
我用左cdjapan,話有8bit CD 但冇講邊隻
已經炒到30000円本身戒左買碟好多年,最後都係訂返live 盤支持下

好想去日本睇live

另外上面有手足話真夜中用左好多電器樂器,有興趣可以follow 下佢地既ig好多得意野睇

https://instagram.com/electronicosfantasticos?igshid=1dasz6n7j870q
新入坑LM
訂左live盤 特典訂HAM
我諗起碼都要下年
訂咗強盤
希望中簽名
應該呢兩隻
脳裏上のクラッカー、勘ぐれい
啱啱上CDJAPAN 睇, 佢話External Bonus bonus CD with two tracks featuring 8bit arrangement No longer available

我琴日訂時, 好似未有No longer available而家好擔心自己會冇左...

Email 寫UPCH-29382 Zutto Mayonaka de Iinoni. / Gusare [w/ Blu-ray, Limited Edition] (*First Press Bonus)係咪姐係仲會有8 bit bonus
照計會有
印象中隻碟都冇其他特典嘢
睇返你自己既order,應該有寫
啱啱check 左有, 如果遲一日訂就冇左8 bit
就嚟出

強盤要加運費
正價買到就多些少運費都唔怕
遲入坑依家想買潛潛話a盤amazon要20000yen
yahoo jp又太麻煩要用buyee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞