[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
即係短期內係得premium限定goods同個勳章
短期內海外一定係無乜意義嫁啦我心態都係當課金支持

總比捐比NGO, 課比電子雞或者課落game到更有意義
比得yoasobi都唔差在比zutomayo

不過yoasobi個member真係有d廢
除左隻會員限定blu-ray
yoasobi 我無課到, 未鐘意到想課金支持既地步, 覺得佢地最近掛住出英文版唔知做乜鳩, 同埋最近D 歌無左以前個種衝擊力
ZTMY一生推
夜好性 3隊個人最鍾意yorushika,之後就係zutomayo,最尾先係yoasobi
Yoasobi啲歌嘅曲風的確係會catchy啲,第一吓比較容易吸引到你去聽,不過聽多咗會比人感覺好似首首都差唔多咁特別係ayase嗰隻琴,有個pattern喺度,所以搞到首首都好似
會員編號好撚長
我最尾50081, 有一刻諗自己會唔會係第81個直到佢po 左天字一號個account 出嚟, 我就唔知佢個pattern 點開始
佢話Random㗎
不過我相信香港頭幾個Zutomayo Premium 會員已經係曬呢個post
全香港加埋都唔知有冇10個
應該有啦
有時見到香港啲indie都好迷ZTMY
連登係小眾
新Goods帽同Tee
件tee
唔知係咪統一EMS送呢 唔想再搞集運
希望係
https://twitter.com/zutomayo_staff/status/1428537526612946946

SPACE SHOWER SWEET LOVE SHOWER因為武肺取消
隔離suis中埋武肺
老實講 我覺得youtube一啲自己做嘅英文cover比佢個官方版本好
睇下搶唔搶到件白色先
送海外
香港時間7點開賣
請問大家地址填英定中?
又要開Account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞