[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
上first take似係新碟宣傳一部份
不過都好期待
會唔會出樣
應該唔會加千祈唔好zutomayo 唔出樣正正證明佢地真係完完全全靠實力

同埋zutomayo 都sell 神祕感,出樣咪破壞左神秘感
唔出樣太難紅 上唔到電視差好遠
又唔係個個台都會幫你整到黑到睇唔到樣

何況zutomayo應該都係睇個宣傳攻勢都係想登上主流媒體
不過最近大泉洋訪問佢話可唔可以調光個場佢都話唔得但睇得出最近曝光係多左

btw, 佢地真係好多產計埋隻碟有6首歌之前無發佈過,拉返均一個月有冇1.5首歌不停loop 緊はゔぁ同loneliness
其實ztmy同yorushika 幾似,未至於唔肯出樣,但可避則避
希望觀眾既焦點集中喺作品同表演上,而唔係演出者

yorushika 又係多產到癲
19 年兩隻full album,唔計 instrument 都有20 首歌
2020 年多左合作作品,又有前世live re-arrange 左十幾首
可能少promote 少出活動就可以focus 返係創作就自然多產
咁美波呢已經夠少promote 但唔見咗影咁滯 三劍客之一佢出歌率比起其他兩個真係差好遠
想知係點樣見到
美波好似啱啱換左唱片公司我諗要等下時機
今晚七點又有直播ぐされ感謝祭
睇唔到了要食飯
https://youtu.be/bfFbyQmjRi4

一陣有新專輯感謝祭
現場live 冇遮樣
錄影專登唔影樣
彈唱
估唔到會有弾き語り
把聲真心好聽等人錄左放返出嚟

不過話就話唔遮樣
但佢d燈光其實暗到好難睇清楚個樣
果陣真係好彩先睇到
而家變咗
zutomayo yorushika yoasobi 鬥多產
但多產得黎係高質貨

相反美波唔知係未因為要讀大學
變咗一年一產
浜辺美波原來係zutomayo fans
唔關事
佢套戲用 正しくなれない 做主題曲
自膠
不過啱啱發現ayase ig story推咗the first take

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞