[夜好性] ずっと真夜中でいいのに。 Zutomayo。真夜中討論區

1001 回覆
107 Like 8 Dislike
https://youtu.be/XH-gOoeoZD8

Delay咗兩次 終於出
ACA ね話未必有下次真人拍MV, 大家要J 好J

我都唔想佢有下次個MV 我覺得好唔掂真頭係破壞zutomayo 風格之作
今次係用ACAね名義同其他人合作
仲要係電影主題曲
好自然MV風格都冇得俾zutomayo團隊話事

Total produce : 村瀬健
Video produce : 唯野友歩 芝村至
Video director : じょん
Production : AOI Pro.
都係既

對套電影幾有興趣唔知點解覺得Fukase 真係好似狄以達
有無人知套戲香港上唔上?
https://www.youtube.com/watch?v=CcKsKsuzyEU&ab_channel=%E3%83%95%E3%82%B8%E3%83%86%E3%83%AC%E3%83%93%E5%85%AC%E5%BC%8F
淨係搵到台灣出咗繁中字幕嘅Trailer 而且應該疫情期間所有電影都停晒 所以未有上映消息
香港呢邊未見新映有動作
https://twitter.com/zutomayo/status/1404400900295122946
あいつら全員同窓会MV嘅ニラチャン
件うにぐりくん披風會唔會商品化
套糸都咁耐先上
可能上果陣BD都出咗
ACAね扭下扭下好正
Spotify CM
呢首有機會紅
Spotify CM呢期唔止真夜中一個, 仲有其他歌手 (好似係)

要大紅應該一早大紅左...再者要紅到yoasobi 咁應該難D
日本好多歌紅人唔紅
唔一定要一下子就追到yoasobi
至少有資源免費幫手宣傳新歌先
btw, 呢首あいつら全員同窓会, 拎去PSO2 做CM 又拎去spotify 做CM一首歌拎去做2個CM 係日本係咪常見
其實唔多
不過tie up都係睇質多過量
大手d廣告拍得好又播得多
先至令人更記得首歌
佢紅會好開心 鍾意嘅歌手終於獲得賞識
但又唔想佢太紅 我唔想搶唔到飛睇live
好矛盾
首歌係Pso2 廣告歌應該會係日本成日播?
咁又唔係嘅
夠紅嘅話開地方巡演開多十幾廿場咪易d去睇
呢個真係唔知
不過要睇時段
日本d電視會好針對果段時間嘅觀眾年齡層/受眾嚟播
有時同一時段播兩三次都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞