[細機撚] iPhone 12 mini 討論區 (7)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
係 搞嚟搞到去又驚阻住後面排隊啲人
試過
搞到部atm死埋機
一定有動搖
好彩最後都無後悔
好彩冇買 12咋
用左1日mini覺得再細都仲得
當時都怕mini太細,原來係我想太多
Xr轉mini,部xr宜家係屋企裸機咁用,完全唔明點解自己可以拎舊磚拎左一年
6s升上嚟 都覺得mini好大部
如果係SE1嘅size一定仲正
有用,好方便
唔想摸部櫃員機
用埋case都仲好輕
好,多謝你考慮下
唔係粒電咁細一早大賣
又多一位用家
呢度見就官皮/Air Jacket都有人推過,我自己拎出街運動多,所以買左官網個透明殼,感覺實淨啲,襯白色機表示ok
邊間百老匯咁好
黃mon 呢個位我都有猶豫過,但最後真係好想要細機所以入咗手,用落都唔太覺,係幾日後突然醒起可能係黃mon 機先同啲11比較。比較緊果下我果部就覺既,但之後再用落其實都冇咩野
其實唔攞舊機對比都唔會覺黃
今日買左silicone case 好好手感
呢個真,反而一對比個手感就真係差得遠
東港城百老匯啊
仲要佢哋今日剩返兩部現貨mini black 128
好彩有多部 唔係都冇得換
啱先返到屋企對比iPhone 7 同X
都係覺得....無對比無傷害 好黃
不過佢個size真係女仔啱啱好
我本身iPhone X好重拎到手痛
iPhone 12咪仲大部
我11用過,可能行山果陣拎出拎入太粗魯整爛咗,唔敢再用但其實12啲色係靚啲
爛左不過而家12 mini 個size 就唔洗擔心
我已經當咗係其他機太藍,唔關mini事
Mini 先係完美手機size
我用開dark mode
頭先直接將部手機轉dark mode
反正背景都係黑色唔多覺
我咩都唔知 一了百了
左下角爛咗啲,然後塊膠面甩得愈黎愈勁,最後頂唔順換咗第個殼遲下用到悶悶地可能幫佢換部新衫
百記竟然咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞