歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (56) 整好就中1001

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
cleaner唔係平好多
差個少少,我一直都用thinner洗

不過冇浸洗,都係噴下捽下
你地連MB都玩埋咁癲
MG個款唔靚先去買MB 同埋砌一隻好攰
同埋本身有SB突自 無理由唔買埋
基中野啦

mb 真骨 模型 ,缺一不可
用通渠水洗
MB 可以隨便扭, 我兩邊都有玩
岩岩任禁左幾個字,你入隔離mb個po睇好多人禁到
你地連MB都玩埋咁癲
野啦

mb 真骨 模型 ,缺一不可
出得mb/gffmc通常都會有2.0mg。
想問大家呢啲colour analysis app其實對溝色有冇幫助?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blogspot.yashas003.colorpalette
暫時得SB突自同紅迷 暫時未有MG2.0
MC元祖就出到3.0 隻MC真心正 有得換裝
你同我定啦SF一撚定有2.0唔撚洗估TIM啦
出左都唔買
除左元祖 其他一隻夠哂皮
不過主要係無咁多位放
我覺得最多可以幫到你去諗個colour scheme
但係實際操作你用幾深幾淺既油去實現個colour scheme 就真係睇你眼力
對你諗配色會有幫助
但現實既油係cmyk系統
電腦mon係rgb系統
未必跟到黎溝色
再講電腦mon同膠質地唔同,同隻色出黎都會唔100%一樣。
都定左好多年都未有
MG SF係要出2.0,MB SF太撚粗個上半身由其膀頭成個風格似美漫粗壯風(STRIKE MB都有同樣問題)。MG1.0太素。我估MG2.0 SF會整到 自由2.0咁多左刻線但行返瘦底路線。到時就算有MB都要入
人地00 4子都等12年先出晒MG而家部CALAMITY都有1/100出我就唔信SEED同SD系列主角機唔出2.0
明白,有陣時見人啲色幾靚想跟住溝但我眼殘想睇呢啲幫唔幫到手
唔好啦掛,已經好多機都未出
咪霸住個檔期
咁真係要慢慢試。。。想問溝色係唔係最好用番啲原色系列溝?
唔係人人都鐘意mb隻美漫粗壯風,2.0好有必要
00要人等12年真係過咗火
S2同劇場版都未出
要等多24年
出返隻魔鬼閃光2.0比我先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞