[長文再連載]分享一年交友App經歷(3)- 估吓分手未?

377 回覆
16 Like 5 Dislike
我都係!!!!
講兩句已經好想打返中文,
打英文完全唔係做緊自己
今年好多巴絲返嚟都係話match左好耐,最後一齊到 上年大家都係速戰速決的
話最後都唔知你係咪最後嘅
冇得唔最後
佢應該都唔再應約喇
識左個男幾好傾 本身都會秒回我
都睇得出佢有認真同我傾
係有內容又唔係9up個d
有日個app壞壞地 我sd唔出msg
隔左2日佢有再回我
咁我都想再傾落去
同左佢講不如whatsapp 傾
之後佢就冇回我啦
我家陣諗諗下 佢會唔會以為我係sale
可能太突然轉wts
你同佢講個app壞咗嘛
已經冇左啦
算啦 下一個會更好
咁你有冇約佢?
我諗9成係
絲打玩咩app
佢A0?
應該係怕羞
樓主真係好好彩。
我玩左4年交友app,由一開始極無自信唔敢擺相,到慢慢學下襯杉,gel 頭,擺相玩。但死穴都係唔識同女仔溝通。好多match 完講幾句就deadair, 唔知點覆。不過都比我識到兩個,發展到做情侶,但兩個都比帽我戴。其中一個仲要比我撞到正一正。宜家已經玩到頹,唔想係咁反反覆覆重新去認識一個人。
絲打玩係會增加好多自信嘅,因為我諗一個普普通通嘅絲打,一開ac 嘅瞬間都會有99+個match 相對上有好多選擇。而巴打玩app 就要不停反反覆覆面對住隔幾個鐘先回你一句,match 完唔覆你,你頭幾句講野無趣就唔理你咁,或者岩岩match 傾得好密,但你一做野下自己野/忙下時,對方已經搵到個新嘅人傾。以前學生都仲好強心臟,但宜家因為出黎返工,時間少左好多,仲係到反反覆覆面對住哩d 覺得好浪費時間,但又想拍拖。所以愈諗就愈頹。
你睇profile 會睇咩先

玩咗兩年都幾個match 想改善下
最重要張相 下面介簡打得幾好都冇用
唔好放肌肉 gymroom相 大頭自拍
放d係show到你興趣既相 例如行山影相啊個d
咁對方都有d話題問下你
唔洗放得多 1,2張見得下人就ok
佢隔左幾日回左我
乜諗要唔要轉app傾要諗咁耐架咩
我依家條氣谷住 我都要隔返一排先應
點解d女明明match左都唔應機
係咪我個‘hi’字出左問題
咩app推薦
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞