[長文再連載]分享一年交友App經歷(3)- 估吓分手未?

377 回覆
16 Like 5 Dislike
因為會互相分享match到啲咩人傾下點搞 我諗咁樣即係大家都冇意欲發展吧?
講match就我唔太敢match靚仔驚係player亦都覺得唔會夾,自己知自己咩事
但係都真係唔會like好多人,試過有個巴打話過咁樣係眼角高,佢一次會like好多個
但9 like一輪同時同好多人傾會唔記得邊個打邊個...
我知邊間
係咪食食下條女會自己走咗去個間

絕對同意玩App會令自己同異性相處放鬆好多
同真係要耐性的,唔好講你男仔,
我玩左一年,而家都寫到Case 6 啦
巴打定絲打?
感覺係你自己嘅,
有冇人可以質疑你。
但都好難完全有人明你感受
我都唔完全明嫁
但我好鼓勵你抒發出嚟
呢個Po嘅存在就係為左咁
下咁緊係啦,
正常如果對方同我討論其他App識嘅女仔
我都會覺得佢一定對我冇興趣⋯
我自己就通常Match幾個傾下先,
然後入面再睇下同邊個試下出街
唔Ok又match幾個咁。

咁你而家點啊?出嚟做嘢識唔識到人?
真啊,自己唔好耳仔軟唔好蝕底俾人其實唔會有咩事。

其實睇相大家都一定係擺自己最靚個相嫁啦,
最緊要傾落要保持理性,字裡行間都好容易知道對方真正目的係乜。

More please~
想知你地嘅故事
姐係你講完自己咩名啲女仔就已經冇覆?
你有冇睇下佢Propic / 興趣開少少Topic啊?
「你都有養貓?我都有!」
之類
竟然?!冇擺自己樣?
女仔好少聽Match唔到人
因為實在太多仔9 Match
啱啱開始玩
係咪傾幾句就拎whatsapp嗰啲通常都係sales
Yes 九成係
如果佢地真係冇Show到自己咩興趣,都唯有問做緊咩啦 我覺得冇乜野嘅,我以前都會答返自己做緊乜
Yes 女仔多數唔會咁快主動要交換電話
Happy ~
我同男朋友都係~
如果冇玩App應該成世都唔會遇到大家
我地一個Common Frd都冇
做嘅野又唔同
又或者有人話鍾意你就會好歇思底理想一齊(冇諗自己實際鍾唔鍾意對方)

So true....
好多時真係唔知自己想要乜
又唔知自己係咪真係鍾意
但當你遇到啱個個就發現一切都講得通
點解之前個啲一啲Feel都冇
但啱嘅人一識落就Sense到係自己想要嘅人

絲打你嘅經歷多過我好多
我唔介意俾埋個樓主你做

So true....
好多時真係唔知自己想要乜
又唔知自己係咪真係鍾意
但當你遇到啱個個就發現一切都講得通
點解之前個啲一啲Feel都冇
但啱嘅人一識落就Sense到係自己想要嘅人

絲打你嘅經歷多過我好多
我唔介意俾埋個樓主你做

我個情況應該複雜過你好多
同埋寫上來會俾人屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞