[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(64)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
條帶好襯,唉我都想入隻靚仔credor
大劍針
第一隻omega
試玩15年錶

今時今日落街行一轉連711個收銀都戴緊地拖嘅年代, 戴隻撈點impress others?
其實impress 咩野你話隻錶係自己整出黎就話勁姐,唔通係戴黎話俾人知自己好有錢咁智障咩
第時都想自己一個試吓整返隻simplicity
日本匠人製錶
呢個算唔算離岸? 係咪要排隊開?
如果你有BNO就唔駛,至於算唔算離岸我諗算掛,我都係睇連登post介紹
係咪離岸,一睇 code 就知
啲分行資料都唔係寫香港,即係 offshore 啦
咁個sort code又真係英國既
當初都係自己柒左買條過短嘅 bracelet
先至無奈配皮帶
點知換咗之後完全返唔到轉頭

當然 bracelet 也不錯(一定無懵咁核突)
但racing strap 同呢隻嘢可謂天生一對
咁就得啦
Barclays Intl 有興趣
係咪話最少 25k GBP ?
我起嗰時係25k, 後尾好似話要100k?
不過好似見隔離post 話唔洗理, 照入25k就得.
無記錯 Revolut 係英國 virtual bank 嚟,不過如果要用啲 mail forward 地址開,始終怕有一日會被 freeze account。
我就養住左個street address,希望唔會ban啦
呢句野擺明出嚟串撈撚膚淺,事實上9成都係,圍爐區入面好似財經台咁

speedy tuesday
又準備過乜9野都封晒既日子

本身訂左 package 平安夜 staycation + 夜晚 buffet
我即刻狗衝改晏晝食
夜晚食咩就再諗
因為驚酒店個 policy 係轉做即日 dining credits,咁就仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞