[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(64)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
NPLM
Black Friday戴Black Carbon
唔出圖了
+1 戴Black Carbon
懶出圖
nplm
Flieger Friday(懶出圖)
懶出圖了+2
Hello咁多位巴打,想問一問錶有chronograph 係咪通常都比較厚身10mm以上?有冇邊啲牌子你地推薦係輕盈啲,配皮帶,望落好smart咁本身第一眼睇到鐵達時呢隻modernist覺得幾靚但錶身太厚13mm同埋望落好似唔太靚
el primero 系呢啲 integrated 芯咪比較薄囉
所以可以搵下 zenith 非 defy 系列,大約13mm

另一粒出哂名薄嘅係 Frederique Piguet 1185
Frederique Piguet 已被寶珀收購,所以你都可以睇下寶珀嘅 leman chronograph. 12mm

當然有再勁啲. 現時最薄嘅係爆格麗 Finissimo , 7mm。

nplm
https://youtu.be/WWmblyrk6vA
用8K拍Macro連M1 Macbook Pro都剪到Hang埋機
好我再睇下 thanks!
為咗隻限量1815, 值得用8K 嘅
多謝龜巴拍片分享
正評咗再慢慢睇

Btw M1用家揮手
為呢隻絕對值得嘅,但M1出16寸Macbook Pro之前真係唔想再攪8K了😅😅😅
M1 好似真係好吸引咁
M1係勁㗎,以前8K用macbook剪我諗都唔敢諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞