【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
所以咪話咗呢個聽證會唔係法律上果個聽證會囉
你話真聽證會會唔會有個議事堂唔用走去book酒店開
力架馬果8年呢班突然間冒起既新權貴收邊個錢多宜家全部跟晒隊形
IT狗永遠都係最前嘅condom
民主黨自己監
咁都要點十幾日
都話唔比共和人入咯 瞓左幾耐呀你
呢班左癌佔幾多

本質上同記招無分別
有bug咪扣返六十萬問題票
咦,全部拜登嘅,sorry
守誓者巳完成和警察交接流程,在白宮附近義務巡邏,紐約這幾晚黑命貴及Antifa聚集,但很快已被警察驅散,打到仆街。睇Ruptly 個俄國資助綱好多嘢睇
11月3號嗰時睇live影住啲點票員
見住佢哋施施然拆個信封
有啲仲要拎支筆唔知畫啲咩嘢上去

呢個動作都最少成40秒
嗰啲睇live嘅連登巴打仲屌晒鬼點解啲手腳可以咁撚慢
話香港人做嘢嘅話一早搞撚掂晒

原來我地誤會咗呢班點票員
成件事跟本冇發生過.
你試吓search “604000 Biden”.
俄羅斯all in侵民主党屈鳩侵通俄屈得咁過癮丫拿
佢以為聽證會係啲社區會堂座談會。
聽證會係由參議院動議通過先開到。
因為係公眾聽證會
狼死到
幾個爭議州真係要再搞多次投票
唔係無論結果係點,都會有一半美國人唔信結果
A Pennsylvania judge on Nov. 25 ordered state officials to not certify the results of the 2020 election until her court holds a hearing on an election contest on Nov. 27.

https://m.theepochtimes.com/mkt_app/judge-blocks-certification-of-pennsylvania-election-results_3593327.html?v=ul

呢度寫27號先搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞