【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
最近全世界都有集會示威,歐洲都好勁,所有大媒體都冇播,但此綱站就常有播,又唔會被黄標,後台夠硬
今日呢個係州議員搞嘅聽證會
27號係法庭搞嘅聽證會
篤數一分鐘乜都篤完
到咗法庭比人直接問"你係唔係話有選舉舞弊"
侵d律師無一個肯答"有"

幾時嘅事
我邊有話侵出術

我一向都話登有買票,基本上假到痴線
除非佢至少有百幾部機一齊點咁每秒一張都仲過到骨嘅
守誓者係咩嚟
BLM 重攪事,都冇 so ,義工
請人做但唔知請咗邊啲甩皮甩骨嘅人搞
守誓者唔係侵粉又唔係登粉係(憲粉)上Google 睇
cls
吹咩
應該請咗強國高手用量子速點幫手點票
聽日講好似係因為d票唔一定係投票站到點
因為唔係個個投票站都可以做點票站
d 票要搬去點票站所以某幾個 支持拜登城市既投票箱運去點票站所以出現咁既情況
不過我想知點解浸浸無呢個情況
https://www.newsweek.com/trump-campaign-lawyer-contradicts-president-court-says-we-are-not-alleging-fraud-1547018

But Langhofer diverted sharply on Thursday from his boss' messaging. "This is not a fraud case. We are not alleging fraud. We are not saying anyone is trying to steal the election," the lawyer said during the evidentiary hearing.
Wow
唔洗理呢隻野
BLOCK左好耐
從呢D低級錯誤睇到好明顯係某個無選舉常識嘅國家負責操作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞