【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
蠻童登呢下高招
捉到有事一賴IT狗
捉唔到就安坐白宮之位
其實佢係話少過3200票比trump
好嚴重
D 手法真係熟悉
仲要係紙質比較好既雙面既mc 紙
過埋底
連d bug都吾鐘意侵
狼死到
之前唔係話夜晚要暫停點票,打發監票人走,然後實際係繼續點所以凌晨拜登票急升
正常呢
呢D造票,都只係需要造小小偷下雞就得米
但呢次,愛侵力太勁,谷到個票過高
咁你要反水,要偷個數就變左太誇張有曬破綻俾人捉到正
加埋左媒日日係度帶曬風向話敗登已當選左,洗國民認知以為侵先係想偷選舉果個
意粉機
我唔擔心,其實你就算你唔係個個地方都有問題
但係1個州有問題你已經唔洗諗住做到總統啦
話之你其他地方嬴到識飛,牙登最後咁都冇事
咁抵死啦,全球含家剷啦,呢個世界強如美國都已經冇撚左公義
你點睇呢d bug全部都係有利拜登
其實如果點票機出問題(當係 bug 或 user errors),跟本點攪先
嗰班友個腦懶得太耐
懶得思考
我唔係話 dems 冇出術;但個機本身有 bugs 同出術冇沖突。可能侵都有,但佢多票唔覺攞。
其實 mail-in 又係怪,個到種到有病
都係選舉無效,就算冇人刻意舞弊,但啲bug/ error影響咗選舉結果,都無可能叫人跟個錯嘅結果㗎
拜登變拉登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞