【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
翻盤
CHING我留意左你好耐 發現你都幾鍾意吹水、鳩UP
不過燈粉係咁 唔意外
已經成80幾萬views
全美最大民兵組織 三萬幾人
一個律師就一單case發表嘅言論
點樣得出「侵啲律師冇一個肯答有」
唔使孭飛丫嘛

BLM班友冇乜用 恰D弱者就OK 而家迫到全美既右派走哂出黎 縮返哂入老母閪度啦已經 前幾日睇到BLM話侵侵1月唔落台就去搞共和D州 心諗笑撚左 一入去比共和溶撚左都似
我覺得個時冇需要;其實話最尾寄出三球咁多票我都信,但收返來個數唔知幾多係做數。
不過這個州係登登家鄉
最尾笑聲
Y’all Americans listen! This is the path you have chosen and let’s say I hope you’re ready to bare the up coming aftermath. At this point, I just want CCP to lash their tyranny on y’all, having you guys panic and scream. I might can’t help but laugh hysterically and point at how dumb y’all have been lmao
X2
https://time.com/5914377/donald-trump-no-evidence-fraud/

侵自己d律師都唔敢響法庭話有舞弊
4-7萬 計返前90%點票既正常速度黎講
咁究竟係選票有問題定係計票有問題
唔係已經有洲已經用人手過重點選票?
雖然無check簽名,但拜登都係多票d
既然係人手點票,應該已經唔關dominion事?
1. 選票有問題、計票都有問題
2. 賓州冇人手重點 重點都冇用 因為D票MIX埋一齊 亦唔會對簽名
3. 而家講緊凌晨4點搵部VAN仔倒60萬票去D票站度 你點CHECK都係多票D 但而家票多過人
4. dominion有關、造票都有關 今次係講緊民煮黨全方位造假
112 fps
fraud per second
天馬流星拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞