【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
27有法庭聽證會,咪聽下到時會唔會講Fraud
法庭聽證唔係9up冇後果啦
今次侵哥釣魚行動慢慢變左釣地球深海怪物,全世界好多都靠呢部點票機去指定當選人。
戈爾果屆都有。。。
呢到一斤砒霜,倒曬落去煲紅豆沙到, 陳知縣你自己試下先呢。
就係個女律師救左佢。
擔心侵哥條魚絲唔夠力。
淨係E個POINT只係夠質疑賓州政府冇盡力調查就急急出選舉人票
左派而家話係「人為錯誤」將D票谷埋一次過報造成
但係選舉黎講 政府有責任避免E D事發生去維持選舉認受性
當有合理懷疑 而州政府唔願意調查 我地都會統一叫E D做舞弊

BTW 聽證會 侵侵嬴既係黨內支持 只要共和黨認定今次係被操控既選舉 唔需要證據 到左12月中議員投票 侵侵都會當選
杰撚過芝麻糊
所以有個黑幫大佬出黎做污點證人,證明佢有收錢請人填登登選票。
唔撚見bug落侵度 多鳩餘啦
所以侵哥喪開做勢大會,谷到個票數爆錶。
嗰單好流下
參議院本身就一州二人,所以一人一票,眾議院就計州,所以AK 1 人 = CA 53 人
人為錯誤等 irregularities 一樣都會影響選舉合法性
就算冇舞弊
你點票點咗d物理上唔可行嘅數出嚟
本身都可以challenge 個選舉結果係咪有效同合法啦
random地係一個情況影響唔同野叫bug,每次出現都幫特定既人獲利叫cheat
侵哥將中共列為頭號敵人,俄羅斯可以從中抽水,梗係All in Trump.
唔係,因為民主黨無諗過trump會贏到咁多
考試照抄隔離位同學
錯既兩題錯法一樣

不過唔緊要監考老屍改卷老屍都係自己人
好似果個禁制修行一億年果個漫畫咁,現實好似又有個制一禁就有十萬票,結果比敗登禁左幾野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞