【全場嘩然】拜登60分鐘內攞 600400票 川普只得 3200票

426 回覆
1198 Like 21 Dislike
計埋時差都係兩日就有消息
點解D 人最後會咁驚訝
睇下Paul Ryan嗰啲垃圾......
其實倒返轉頭諗,可能係Trump背後班人set局畀deepstate班精英同利益集團去踩。

阿Trump經歷過MJ、泰臣事情,又係紐約打滾咁多年,點會唔識森林法則,陰濕啲咁講,嗰啲郵寄票有可能係Trump背後班人嘅助攻

點解黑馬換相、Dominion班人走佬,就係面對唔到軍事法庭+鮑威爾

Pentagon班人唔係傻㗎,911單嘢令佢更加明白要搵啱時機一矢中的
唔洗推翻,取消結果,之後就要上國會
SHOW BLOCKED USER
老人家手震震
佢一定之前已經有部署過
未選前又反對郵寄票, 又講如果因為fraud 落敗佢唔會承認選舉
咁歷史上冇揭露咁多問題出黎嘛
2016佢夠話輸左就打civil war la
輸打贏要咪呢d
典型左膠交戲
不過依家都已經26號
8號前要搞掂曬先可以令到選舉人唔能夠當日投票選出總統
時間上夠唔夠呀
民主黨成個選舉都係行緊一樣野,想霸王硬上弓
佢地依家R爛面真係無乜野係做唔出
屌部機最尾仲會爆炸
叛國廢老應該要死刑啦
做咩總統
話唔定部機SET左敗登D飛係1 賠1000
美國人你地聽住 呢個結果係無地選擇的 將來的後果就由你地自己去承擔, 我依家突然好想中共嗰種專制暴政突然降臨到美國人身上 睇住佢地大呼小叫 然後我只會瘋狂恥笑 落井下石咁指住佢地黎笑
以前有 exit poll 同 mail-in 佔小數,賓州都三百萬mail-in ,差不過佔四成係mail-in;所以捉都係少數
唔識真係唔好講
選舉人鳩投影響左結果
最高法院已經ban左
我係話以前捉到嘅都係細野同今屆唔同
假撚到仆街
左癌DEM全部入冊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞