水晶撚入嚟 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁即係d水晶顏色都唔可靠
見到呢啲之後突然之間覺得淘寶都幾老實
想問下炒股係咪睇偏財運?
偏財黎講金鈦晶係咪好過銅髮晶好多?
因為我男仔帶金鈦好似唔太襯
銅髮就靚好多
另外想問下串多隻貔貅係咪會好啲
根本就係d狂熱信徒養撚懶佢,信徒唔洗睇照買,送錢比佢洗咁,做少咁多野
對比新客又要影相又要拍片,浪費哂佢d時間,比我做老闆都唔想咁煩,還掂我拎咩貨都有傻仔接
你真係有4個負評
呢間貨不對版得好嚴重買過一條超七 又唔係平 張張圖都係廠圖
黃豆咁撚大粒
最多咪係大size手串果啲珠
六日前先話要改善色差問題 轉個頭又拎盞大燈出嚟
睇啲影都feel到盞燈幾勁 姣婆真係守唔住寡

賣撚完先補返張執過色既日光圖出黎

佢話因為清蒸同半盆喎
佢之前呢啲濕鳩螢都要上到300-500 依家比人話一話就平左啦
又話入貨好貴既?
我500 蚊買咗4 粒4 季幽
遲d補圖
實靚過佢先
不嬲半盆花幽都係清晶半盆
我買左粒千層幽靈波70蚊40mm左右
你地邊到買
感謝
個fd帶我去玉器市場
唔記得個名
個評價我係根據過往水晶撚post大家的講法整合出嚟,真係只供參考有啲舖我自己都冇follow開or買過jai我自己完全冇睇過手串,只有買過擺件,而且最近太多嘢做都少睇水晶
但睇上面大家嘅睇法正負皮數有啲懸殊但有啲又不相伯仲,不過又冇人反駁我都唔太肯定到底大家傾向如何

公投吧

:舖租、服務都係成本,合理價錢
:根本係貴,性價比邊到高呀!
宜家都推到700幾,投完應該會喺下個post嘅list到改當然如果大家想即改都可以提出

至於黃藍,list就寫咗原因,點樣為之黃太多爭議,唔可能拎到共識去判別邊間應該on the list定除名,有人認為有表態、有黃圈優惠就係黃,有人覺得一定要捐錢、要罷工、要用黃速
alipay之前都講過本身有爭議嘅,所以大家就根據自己嘅標準衡量啦,呢一點留返俾大家思考同抉擇

(除非真係好似名石咁食人血饅頭,拎抗爭嚟促銷,嗰啲就

來投票吧
我淨係上過去一次打水晶釘而且佢冇公開價錢,又比較少人討論,證據唔多夠去指其他都貴有買過嘅都可以出嚟反映吓
影到好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞