水晶撚入嚟 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咩叫醬油珠
之前好想搵堇青晶體好嘅好難搵,見到車仔張相少棉少裂好正咁,上去門市睇,棉裂多到阿媽都唔認得,真係好照騙好彩本身順路,如果係特登上去睇實嬲到仆街
拿拿拿車仔無照騙架 一定係你唔夠人搶 所以上到去先見到啲唔靚既貨
呃人喎屌比客睇既pm圖都要咁光燈 唔掛得個客會中伏 佢個聲明仲要聲稱有補到圖比客睇個客先決定要 如果補啲咁撚樣既圖叫補不如執柒左佢啦
Btw佢回水比人未
佢啲燈都唔小嘢,點都有美化到,我門市睇都會去佢啲燈光以外睇
車仔好彩係可以買到好嘢嘅,但真係要好撚好彩,行過可以搏吓,特登上真係不了
醬油咁既色既珠
戴上手應該好似hi左屎咁
公投時間

https://www.instagram.com/p/CHHL5X9jnpm/?igshid=1q0a2zkrcfc3w

正:奶油扮白水
負:白水⋯⋯晶電鍍扮月亮石

其他請留言:呢期賺夠 全清白水月二百蚊賣俾大家
睇落似人開佢又開
咩叫白水都未見過既mk妹

我投電鍍
奶油月都有棉裂就死得啦
好多呢啲鋪
之前同朋友出去睇月亮石
有啲又棉又多裂又無光都話自己白水月
好想同個腦細講
喂,我手果條都係玻璃體咋,你果條仲柒過我嘅好意思叫白水?
要睇多啲圖先知喎就咁睇就真係全清 買過佢其他都正正常常

見到完全唔奶油只係冇咩光都有啲冰裂
好彩唔係得我一個覺得佢冇問題我覺得只係冇光所以平
應該唔係電鍍,電鍍睇落會膠啲同鮮到假,佢似南非料入面弱光嗰堆,本身好平,我當初嗰條未養光都係咁樣,不過我嗰條貴啲,光強佢少少

呢條邊係奶油
你望下其他
平又屌食水深又屌係想點
佢呢隻到手應該弱到白水晶咁呢種料本身光弱,再弱真係冇咩光,不過200蚊,當玩晶體or功效都得嘅
只係少見白水咁弱光 我都係第一次見到但月亮都係玩光重要啦 要晶體我買全清白水晶100有找
其實呢種叫高冰/冰種奶油比較多,因為清極都係奶奶地,唔會真係清到水咁,白水多數叫印度嗰款,不過十間九間都溝埋叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞