水晶撚入嚟 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Ok既如果少戴尤其貴款
$450 同$1700
唔得點解要咁做
周圍都係貨
好怕佢個ex主人d黑氣癡落黎
有冇巴絲睇過 stxxx_mind_reaction ?
啲石好似賣得幾貴定我唔識野
佢地淘寶黎貨都係每批唔有好有唔好
唔會次次黎都高質囉
梗有參差
所以我絕對唔會睇死一間
更加唔會因為係某一間買過覺得好而免費幫人做宣傳

加上睇唔慣教主平時咁撚惡啫
中級當高級賣
同埋我知有駐場打手
我接受唔到,不過我會放自己買完又唔中意既(半價左右)
寫明二手就唔會買
無寫明但係二手就會買
人哋都係俾個正皮負皮姐負皮你就等於打手、店主 咁正皮你果啲又係咪其他店想人收皮

咁惡架咩 惡過共產黨

不過好同意你同埋樓樓上講貨比三家實冇死
睇左你咁多層都知你唔想幫人宣傳 開呢個post教大家揀水晶果陣好多巴絲都會話唔好睇死一間既
但係我諗你如果覺得人地買貴左 其實可以講下同質素個價位賣緊幾錢 比大家參考下 咁我諗大家會有得益啲
睇撚住咁多個post
駁到嘴佢哋駁咗啦
平時佢哋就惡過共產黨啦

點講都好
Alipay都廢時屌佢
係唔鍾意教主中級扮高級
都冇推介
我自己都搵緊綠幽
但絕對唔係教主個d咁唔抵囉
我都好想知點解
好驚買錯中伏呀
如果好貴、keep得好好、同啱眼緣都勉強得嘅

啱啱喺ig suggest list見到有學生喺二手晶
透石膏鏈嚟
粒粒珠都撞花曬
原價100現價50
見到真係屌出聲
唔知咩人會幫佢接手
礦物外露,冇俾晶體完全包覆就會氧化變紅,所以綠幽睇實物比較好,因為十個店主九個都唔會幫你驗屍咁逐粒反光check,好多時新貨剛打磨出嚟未氧化得切仲會係綠色,但時間一長就會氧化出紅皮,所以要確保完全係晶體嗰種光滑表面,唔好有啲凹凹凸凸or啞光位,好易有礦物外露

利伸:唔熟綠幽,睇人講返嚟
其實你係咪車仔打手
講到二百幾就無棉
明明ig 450起既都有棉有黑點

事實人地1700個條係透同光面好多
至少睇相係啦
覺得車仔係性價比高
但講到人地個條同450質素一樣就吹大左

利申覺得1700唔值
見過咁上下既係賣$1000
我想問埋綠幽外層係咪人工做出黎
定係本身就有個層白晶
jai教主嬲嬲唔開心啦,叫晒屋企人同教徒嚟俾負皮
教主你唔係身有屎使撚賣咁貴,你做緊咩明眼人都睇得穿
之前啲超七晶簇賣唔去就出post打飛機,買咗幫佢轉嫁成本嘅人真係好慘
接受唔到
唔知上手戴成點
浸過水既又未必一時三刻會睇得出
除非見到好平可以拎返屋企擺
但唔會帶上手
係冇綿但好多紋同裂 咁都叫打手
唔係,共生啫,白晶+火山泥好似係,除咗白晶仲有茶晶底
係 不過要睇吓邊個產地同埋佢啲彩點樣
佢係有出過二百幾蚊好清嘅
我搶唔到
如果珠嗰啲我就唔知係咩了
但係我之前去睇一細粒都已經好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞