水晶撚入嚟 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我就幫襯開van同車仔兩間加加埋埋都買佐10條左右月亮石真係唔知未買過,不過講真依兩間係我行過所有水晶黃店性價比最高利申. 你可以當我係呢兩間打手
jeng又要逼爆
車仔真係不了
cp: 你班極度無知既人 再唔公開道歉就出律師信
冇去過車仔
比你哋搞到好想去見識下
利申水晶麻瓜
靚野應該會收埋啦
市集咁多人出出入入
比人偷左或者整花左都勁心痛
唔係多數晶上手都係凍既咩
有d放上手背已經會痺痺地
但唔知係咪能量
車仔唔係租咗兩個檔位咩
先6000?
絲打要唔要睇多幾間
覺得呢兩間都係算係玩性價比
但無乜高grade既鏈

特別係vanfun
雖然佢唔會標貴市價
但真心好鍾意吹到自己d鏈係頂級
咩呢度600蚊出面一定收你千幾
當然如果佢淨係搵d食水好深既鋪黎比
咁我無話可說
我都係上網搵
車仔

p記

jai
金百盛個建築面積好鬼的
寫782尺要自己除2先係實用面積

jai間舖咁隔涉都咁貴租
建議搬去人流旺啲嘅地方
多啲人買就可以賣平啲

我冇乜點feel到痺
右手會feel到小小
我諗係為左保安好
畢竟d貨貴到好似金鋪咁
不過其實幾鍾意佢係荔枝角 好就腳
想問下有冇人聽過crys_ _ _ener__? 見佢地d水晶比較特別,又好黃咁,但係價錢好似都幾貴
利申: 新手咩都唔識求指教
梗係唔係通常單色都貴過齊色
可能寫曬出嚟俾人判斷會好啲 例如「價錢有人會覺得貴,有人覺得因為佢地要交舖租果啲賣貴啲啲係正常,以性值比為準則既可以睇多幾間再決定」畢竟每個人對依事都有唔同睇法,新手睇完list買 覺得價錢唔合理又上嚟話中伏
車仔啲態度好撚閪,成日都唔撚休做咁
一向寫晒「切勿狗衝、各有優缺,自行定奪、只供參考,新手睇耐啲、做吓功課先買」pin又pin晒,又加粗又紅字又重覆,我都嫌自己長氣新手自己唔做功課唔比較自己都有責任啦不過下次睇吓可唔可以加埋租金影響之類解釋落去

唔講jai,有啲舖我未買過甚至未聽過,之前啲人又無講,唔知道佢本身sell服務定性價比定靚晶貴貨定貨品齊全,只能大路地點評幾句,好難詳細地評價,本來都唔應該以為可以依賴一個list去掌握晒香港水晶黃店情況下次加埋「中伏不負責」戴頭盔
可能佢地太有錢 本窮撚打死都做曬功課先買就算跟著買買錯都唔會上嚟屌大佬 一間舖都有唔同品質既水晶 真係要靠自己慢慢研究先判斷到 要慳錢就唔好懶 要懶就俾人當水魚
如果有一間舖真係咁完美,又平過淘寶又靚貨又齊全又服務好又能量好,我直接放一間舖喺到就得啦,使咩打咁多間
睇吓都好似覺得你會偷嘢咁d眼神唔係幾好
No.5
Crystal_zen.xx 佢宜家撈埋YouTube KOL個範
屌佢老母
本身想買金髮晶,俾佢講講下 想買翡翠緣幽靈
有無高人指點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞