水晶撚入嚟 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
最記得佢落仔 媽咪唔好唔要我
嗰陣有人整合過,話咩佢老公企佢左邊講嘢佢都對答自如,正常完全單耳失聰係唔得嘅,一係就聽力正常,頂盡都只係弱聽,但佢當初個自我介紹係「天生左耳完全失聰」俾佢呃咗我啲同情心
變左臭閪萍狙擊手相認區
雖然我都係
岩岩搶到呢粒蛋白仔30usd
opalosdefuegomexicXXXX
留名

唔知點解見到佢咁樣表達我覺得好好笑
係咪姐係影相係藍色 但肉眼見到綠色色差都好大下
本身聾嘅話,除非攞醫生紙出嚟
唔係都好難fc

但係好心佢扮都扮好啲啦
話曬臨時演員都係演員

揸住副好牌都打到咁柒
抵佢一沉百踩
起碼佢盡咗力
lm
一排無入黎追post精彩左咁多既

岩岩收 13m $338

大家覺得點

我唔明點解民篇賣小強唔知錯既閪野會有人受仲話佢覆得好。

首先佢用「澄清聲明」已經好唔岩,設定左自己係比人抹黑,澄佢老母清咩。

第一段,佢話唔同光有色差在所難免,盡量影彈啲相比大人睇個真色。佢有咁樣做咩?全部既相同live都係打緊盞大燈,大部份都冇補自然光圖,再加埋疑似有執光同埋對比度。 點解佢可以一段就屈返個賣家轉頭,講到佢冇睇清楚先買咁?

第二段,佢話佢啲貨來貨貴啲質素好啲所以貴過其他舖,但睇返佢啲貨完全係劣質垃圾黎,又睇過個對比IG有啲靚過佢都要再平過佢,唔好係度扮行高檔路線。啲貨係靚既唔需要淨係打大燈同疑似p圖呃人。P記最靚既貨都冇佢咁貴。佢亦都話自己冇大量拎貨所以個價會貴。咁難度其他平過佢一兩倍仲少啲follower既小店又唔係拎緊貴貨嗎?人地都係賣緊平佢1-3倍既價錢喎。

第三,佢講到自己啲售後服務、成本呢樣果樣。個工作室係你地兩個肥西自己租,除左包貨仲包埋比你地兩個有私人空間休息。因為你租呢個濕鳩工作室而條晶貴左幾倍食人水,咪姐係要個客貼大床比你地上去抖囉。佢啲售後服務排色同寄貨,根本係普通小店都會做,咪撚係度扮曬野。最後仲要屈多一句話人搞佢啲客。

呢兩條肥西根本完全唔知自己錯,亦都唔認錯,仲要獨裁到出完唔比人覆,快撚啲執粒啦黑店crystalline

呢幾日去google search 「crystalline黑店」呢幾個字推爆個hit rate

淘寶淘咗 6 嚿「炭」,好似原石 feeling 大過手鍊好多
錯手負皮其實佢應該好似名石堂同車仔咁整返個專題報道
佢影果啲圖係點?有冇打燈架想睇
呢條 4mm $338
佢話係AA級 是咪好貴?

出面6mm都係二百蚊內
之前係車仔買左條7.5左右先270⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞