今際之國的有栖 12月10日係Netflix 上啦

1001 回覆
139 Like 9 Dislike
呢幾日幾膠
玻璃碎加大刀 都比水雞combo ko
劇情需要
後尾都有講有人走左佬
水雞本身贏到老豆
大屠殺都知係現實世界
代入番d 角色諗下 去左個咁既世界 點同
致命一擊
日本人本身好鍾意守規矩
其實應該有更多人想走/唔想玩而死,冇必然拍出黎,用情報交代
成個東京得番幾個人真係好好feel
入到beach有影到主角周圍問緊人啲情報
有人話見過有人搭船離開東京
結果一離開港口就比激光射死左啦
你有冇睇套戲架盲撚
仲死要拗

比著我一定入武鬥派 強姦哂D女先
三吉一定走唔撚甩
條友自己盲撚 話人唔合理
就算未到beach之前,第一集尾
班主角已經見到個頹西裝佬唔理visa過期,
後果係皇天擊殺死啦
親眼見到呢幕仲可以點走,走咗唔玩game點生存
走完喺某個位,由得visa過期等死呀?

話搵塊鏡反射激光仲好笑
望住條激光一野隊爆人個頭,
然後話點解唔搵塊鏡反射
同埋一開始乜都唔知更加唔會假設離開東京就會冇事啦
反而會覺得周圍都係咁
就算係想走,都係一出23區就係荒野,即係其實半日都唔使你就要返嚟
咁之後用對白解釋好過嘥篇幅一來一回啦
災難求生片,fail既路線通常唔會拍
睇完一定會覺得浪費時間唔知睇左乜
然後又會有人屌:都走唔到既,比我睇做乜9
睇完覺得前面好睇 後面講以前人生個啲野有啲頂唔順
還好 真人版演得尷姐
漫畫之後d大小關卡都係咁
起碼係中途加插 可以豐富敵人背景 信念
唔似鬼滅係敵人死後先洗白
唔收毒撚
屌 條柒頭我之前一早完全封鎖咗
特登開無痕睇下啦 講d野真係冇腦
淨係開頭匿廁所 下一秒成個涉谷冇晒人就知唔可以用常理去諗啦
呢套出真人好難喎 如果照跟漫畫造型似cosplay
武鬥派兩大癲佬係現實先係毒撚
一個俾人恰 一個真毒
佢地一開始都冇車 點逃
仲要佢地親眼見到有人因為簽證過期而死
都唔會夠膽放棄玩遊戲啦
波腳樣都有
睇完有d 唔明 佢最後講發牌者要自己整game 同參與
要gameover 即係一場game 既參賽者要死哂先有得攞簽證

咁點解馬面人個場d 馬面佬(發牌者) 仲係到慢慢行 又要扮到好似ai 咁 明明佢殺唔哂佢都要死
個人覺得馬面都係參賽者
慢條斯理應該就對自己身手太有信心+太中二病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞