今際之國的有栖 12月10日係Netflix 上啦

1001 回覆
139 Like 9 Dislike
真人版改到係有機心同張太上床
男主佢地三個原本就好朋友
有乜事上嚟死先一定揀紫吹
紫吹就明顯借上床收賣張太心
又係咁講啲野離間張太同另外兩個
想張太之後會企喺佢果邊
唔係鍾意對方啦
但點知捉迷藏個game張太竟然主動俾男主生存
紫吹咪驚訝唔再掙扎
放棄攬住張太死

我理解係咁
漫畫就完全另一回事
唔明點解外傳係心J唔係心K 話曬都叫出咗兩個新嘅人頭牌

法國上升到第2位
睇到第5集
btw 有個位真係要吐嘈
玩燈果度邊會有人咁撚on9 走去用手摸個電線
尋晚煲完先知原來漫畫都出咗續作
平心而論我覺得中譯個名真係好聽啲
前後有呼應到愛麗絲夢遊仙境呢個neta
出得好慢第一隻GAME都未過已經最新話
講真, 第一部完得咁靚, 再出就爛
紅心7 係有解的
漫話有暗示但電影冇
其實有budget拍 題材中,一定會hit得起

之前好多日劇同電影喺global發唔到圍
一係非netflix開水拍,場景cg唔夠人砌
一係題材唔吸引,揀埋啲文戲 劇情嘢去拍
或者揀動漫改又揀啲非寫實世界既題材
搞到成套野太acg,成套都玩cosplay咁
呢啲野點會岩global口味

日本明明有咁多刺激題材既漫畫可以用
係佢地自己次次都hit唔中啫
之後應該同netflix合作拍多啲呢類野或者zombie野
加日本街景呢啲完素 如果肯咁玩
大把野日劇可以hit啦講真
幾時先有第二季? 幾好睇
尤其紅心10就發現
成套野係強行全體智商-200
去突顯男主「過人」嘅心理
所以個遊戲明明唔複雜都可以死成村人
水雞皮膚麻麻
呢part我覺得唔關男主事
栗做錯事想搵人陪葬
或者勇武派殺哂所有人就知女巫係邊個呢個套路都正常同估到會係咁展開
噬謊者不論啲games同打交都係一流,好撚痴線
其實係咪照鏡??
我見有栖入去塊鏡到仲以為佢諗照鏡
上wiki睇返啲設定話
原來魔女狩獵本身其實只係心5遊戲
不過賣帽人死咗變心10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞