今際之國的有栖 12月10日係Netflix 上啦

1001 回覆
139 Like 9 Dislike
完全投入唔到班人連試吓逃走都唔試,根本就係on9
都唔算高手啦
同水雞對峙嗰陣拎把刀fingfing下仲要敲地下,真係唔怕崩口
行返出去會死喎 有冇睇

咁唔合理就唔好睇呢啲 成套嘢都唔合理啦 你邊會無啦啦穿越去第2到

個fd對腳咁佢哋點走 啲車壞撚哂用唔到 佢哋又唔識整
贏咗第一局咪有三日比佢時間自由走囉,你有冇睇架?
得個地下係真 四面都係靠cg
youtube 有片講點樣cg
第6集咪講左

都係個句

應該dum低張太帶埋條女遠走高飛
連登仔都日日做行路撚
做得主角點會冇儲備糧食行三日都唔掂
行出東京一定可以直接過關啦東京點解冇曬人wfc
之後走到23區之外俾激光射死
隨着激光武器產生能量越來越大,現代化工藝上產出來的鏡子會被瞬間融化掉。

但這並不是說鏡子永遠做不到防禦激光的能力,只是現代化製造工藝還無法滿足實戰需要而已。

雖然套劇係ff
但冇惗過2020年重有人ff用鏡反射激光
出去搵人幫拖都要啦,仲玩遊戲真係on99
我覺得喺室內都有激光呢吓仲on9
貫穿全棟十幾層石屎?
Okok
你岩
依個真呀連最基本既大逃殺故事都知逃亡先係重點,一係就寫到成班都中二病遊戲腦
最唔開心既係班演員做得咁好但d遊戲重衰過saw後期
1個fd腳傷需要休養 從其他人到得知要keep住玩先唔會死 冇車
咁你想點樣逃亡
唔出去點知呀,做咩試都冇試就去玩遊戲比我感覺佢地好想玩遊戲咁
唔知有冇咸濕game
紅心♥️要誘惑條女返黎扑野
或者葵扇♠️ 用暴力強姦
所以點解日劇永遠都及唔上美劇嘅影響力,而家仲比韓劇爬頭

劇情咁on9,好快變小圈子圍爐片
套戲真係得頭3集好睇
後面好多講故佬 可能想清晰交代成件
有時啲感情戲太撚長
我一路睇一路忍唔住飛
Signal 邊有可能同過去嘅人傾電話啊
咁唔合理 得on9仔睇
你真係唔識睇劇架喎
設定可以好誇張都冇問題,但設定入面發生嘅野要合理先得架
咁marvel dc 咪唔洗睇
感情戲最大問題係好生硬,睇到好尷尬
係啊 我都係咁諗
心諗個個睇落感情就唔係好好
好陌生嘅笑
山崎賢人啲戲都麻麻係感情線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞