【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
已申請 id:BlueSheet
里程留一留
等下次UP 睇下抽中D咩, 咩都唔中就換海軍 / 公主專

比我就唔會用第4隻, 會換做第2行中間果隻
之後清主線 留石等一等
無課:抽人換武
重課:是撚但

襯有pick up睇吓抽唔抽到公主專好過啦
有專唔落奶硬爆
啱啱手多抽一下10抽中冰雪魔女,請問有冇用
唔洗專啦
赤雪小心D就夠打 最緊要裝岩卡
姐係狼女?
之前有用 依家有水弓唔知,
不過佢既攻擊MODE係幾獨特 值得升既
樓下都講得岩, 可以抽依家公主專
不過依家無抽獎任, 下次就有抽獎任 你諗你啦

我自己 里程永遠唔換人
練隻赤雪囉

第3隻
另外係咪應該開始升下後面兩隻,依家打到world6,打完6.1之後嗰關細關已經唔夠打
赤雪海軍專 升都唔駛升
想問問 夠資源突破兩隻74
暗坦 土花 海軍 邊兩隻突74好啲?
狐狸已74
公主放咗入訓練所
全連專
暗坦必74 組隊技能好好用
另一隻我會揀土花
通常唔會升第4隻
除非你去到後期 有好多練左既原3星,
要考慮整幾隊黎打公會BOSS先會諗

1海軍 2火奶 3狼女 咁升就得 前題係無其他原3星
唔知你依家D技可唔可以連曬4隻, 不過無其他既原3星 都要照練住先
想問下訓練室突破解鎖條件 原2星74會唔會解到?
定要原3星

第3隻想升隻小紅帽玩下
一定要原3
有無咁誇張正常無課應該都至少一隊全覺滿啦,課長已經係3、4隊覺滿
唔該巴打
快D 消體消PVP 點啦喂....10MINS LEFT
2星團長太廢,就算2星入面都應該係唔會升嘅角色
你要升....應該跟返你屬既原2星人...
例如你升火補...自然會升到 小紅帽同赤雪...咁就升定呢D 角先咪得囉.
滿覺易係指緊69滿覺,突上去突然要食多60粒傳覺先煩啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞