【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
亞2公會 卑鄙的異鄉人 招一人 上季排二百幾
戰力不限 常上線 盡力打公會討伐就可以
FYI

買完3次

抽曬 中得一隻3星(仲要係已有的)
咁撚灰
學FD話事齋...抽野真係心有靈犀果下先抽...唔好追爆..
會好D.....即係抽到3-4次都唔中就停...等自己回下氣先抽..
我就LIKE 一開SERVER 就沖入去...即係頭2-3 分鐘果時沖入去抽
係 灰撚到

一朝早買 搞到依家都無心情

當換里程卷算
真係屌佢老母....臭閪爛線
土花72 輸俾69
岩岩打左場pvp 我用暗坦 八尾 土花
連人地第一隻既大公主一半血都打唔到,
暗坦一開箱就彈重新連線
八尾明明下下打中佢,但又扣唔多
個感覺好怪
如果你個對手係頂級練度又有技術既話..真係唔出奇
咁隻GAME 真係爛線多過技術WO ...
最慘...頭先土花互射.....大家都係禁實...但佢射3Q 我射1Q
海軍拉親打....都會斷線....跟手就俾人打到仆街
lag就緊架啦, 不過一定唔會係場場輸lag
無....不過岩先輸果3場都係土花互屌既CASE ....我果隻輸者
同級都未必同裝同傷害架喎, 我個隻得4萬6, 人地有5萬已經輸一截
仲有爆擊/專武發動, 土花呢D運氣角唔駛太在意, 我以前66都炸死過71
啱先pvp 兩場都撞到尾擺暗坦
我公主海軍尤金 剋屬都打唔死佢
俾佢換血換輸真係毒瘤嚟
又有場斷線閃唔到狐技用面硬食 屌
Lag到要先讀

大家海軍打海軍,預先少少跑走都中晒大招,我自己睇明明係完全係個「雷達」出面,而且人地海軍大招跑住咁快咁追住你,明明跑應該會斷招

我出招就打唔中人地囉

唔知delay左幾多秒
更新 仲有3個位
海軍一開技就跑先會cut
咁都係有問題,當我唔識打人地
但係人地打我,我睇應該唔中都當中,差唔多delay左兩三秒
岩岩申請左
id:革命者
你最好拍片俾自己睇番先準確,我ping係長期係600+不過要打中都係會中
通常輸lag都係轉圈圈郁唔到,郁得就冇哂血
多謝巴打支持
公會啱啱新開今次未必打到高名次
希望下次可以打上200

更新:仲有2個位
好過隻綿羊炮打咗去大西洋都避唔到
最閪係互射....但係你果隻射一炮
對面射撚到你一面都係了......
人地早洩定 你硬唔起.....分唔到了.....總之lag啦
其實佢個重生點個icon同回血果個野一樣樣
點解就唔可以比我起果個位開始呢
其實好多英都係咁
土花你開完再跑都會斷
唔係跑就一定斷
睇你點開架咋
你開完再跑就斷
但你撳實跑開技
佢唔會斷仲會自動跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞