【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔多架我地主玩公會戰,同埋香港人應該得 1/4
不過下季應該上唔到前3 啦,有赤紅頂住左
會友鏢局
現排60名
招2個打手 結算後加盟
74boss 150萬傷以上

意留TG

無課廢a有冇公會收留?
啱啱課咗個新手包
應唔應該課埋個通行證
土花呢D主控大輸出有排都唔會out,
PVP少人用左其他地方都可以用佢, 何況你有排都齊3隊打團戰
土弓反而可以退場, 自己考慮吧
通行証算幾好 啱新手拎資源
尤其黑仔嘅 月包只係=33里程同幾十粒水晶
但呢個保証有一把黃色專同啲覺醒石
top20公會招人
今季有2500萬總傷就add我tg啦

https://t.me/addmeforguild

btw好難招人
流失量好勁 點搞
用寶珠應該當奶用
唔介意輕鬆玩公會可以入 香港加油
差少少頭500
希望下次入到頭300啦
我覺得通行證優先度第一
有2星專,有覺醒石,最重要係有10粒傳覺
你排名升得好快
明明上上期好似重係150名同我地差唔多

魔境點為止靚屬如果減傷變防係咪就用得

諗住刷爆埋手土屬攻就升暗坦有排玩
玩左一星期到 而家推到10-1 想問下係咪應該開始刷碎?
暫時有專既角色: 土花
冇專:暗坦 暗炮 水狐 水劍 火補 公主(放左係訓練室)
刷碎既話應該優先刷邊隻先? 資源應該放落邊隻到? 土花暫時係4星69等
唔該哂
其實第一隻5星可以用水晶谷上去先
之後刷返碎片再用英雄重置石拎返D水晶

土花,暗坦,火補,哩3隻都幫到打天梯同卡瑪遜,
公主KEEP住放訓練室啦,
佢覺醒得1條路線,要開齊組隊技用嘅覺醒石就比其他人多,
所以一係放訓練,一係點滿
成隻紅面馬騮咁好撚核突
我都係休閑無課玩家,ok活躍
完公會活動入,thx巴打

暗坦水狐都冇專 但有300里程
我應該繼續升水劍(差560母豬先5星)定暗坦/水狐(3星)
你地會唔會用洗滌石洗魔鏡飾,定直接刷條新好似抵啲
無課出頭日訓練室幫咗好多
今季第六公會 我願榮光歸香港招人

純香港人公會,唔收藍絲,今季有3000萬分左右既就擺低tg啦唔排刀,每日認真打齊3刀就可以hea住拎石了
巴打我係赤櫻呀
我覺得你地最後會上得番第5
因為佢地28號其實係chur左好多易打的王先超前左你地
而家佢地卡緊王, 你地平均打應該今晚追得番, 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞