【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我....3隻都齊....但個訓練所未開哂3格呀嘛
令人難受很爽
好彩我未撞過三坦
剩係一隻暗坦壓尾都可能俾人揼波鐘揼輸
想問下卡片多數點配
啲擊殺後XX係咪無用
當你日日都係咁做同一件事就好撚悶
今個map3坦都可以劈下人,
平時真係冇技術可言不停消時間等完
係贏到既但係好無意思, 最搞笑係有D都係入唔到前100唔知3坦黎做乜撚
輸出角一般都係配番攻擊卡
全坦防就雙防/雙血/1防1血呢D囉
又打得打坦得咪溝下攻防卡

擊殺後卡種多數都係打活動過關用, 每一波都會重新計算所以比較少人用
其實成隻game玩左4個月,真基本全部都變晒做「日日係咁做同一件事」
如果唔係劇情/世界觀/角色果啲應該已經棄左仲keep得住課金真係因為呢啲位太高質

今日有由開ser等到依家嘅夢魘8,好期待
呢個真 而家PVP都係掛機 臨結尾衝上去
World 11都好期待 真part 2
係啊, 但係你唔係三坦逃走流都叫做有D個人打法囉

我都最鐘意呢個章節, 好期待
土花、海軍、小公主、暗坦 (5星)

勉強夠資源
另外有5星狐狸
你練好哂咪抽, 但係我覺得水狐其他方面個作用會大D
除非佢暗狼buff得好勁
你係講未來的水塔+pvp?
團戰/水塔/羅馬, pvp反而我覺得應該一般, 除非你係大佬級課長
土花74 水軍71 水劍4星 公主入訓練室 暗坦3星
有300里程 但差暗坦專
0課 應否追水狐
你有海軍水劍係可以抽既, 養唔養得起一回事
0課如果你係想抽黎PVP我勸你唔好
其他方面既話自己考量資源吧
暗坦係咪冇突5都唔好拎上PVP?
唔係, 不過練度越高生存力越耐,
一般人用呢隻狗角都係貪被動加隊友, 入場搶箱走走走磨贏血
如果你靠其他角已經可以穩定鑽1唔建議你用暗坦, 真係好撚悶練唔到野
除非你係想拼前100, 但無課練度上好難拉近到個差距
暗坦卡馬/羅馬都可以用長遠都係值得練一隻既
水狐睇youtube課長真係勁撚癲
不過同意小課無課做唔到嗰個爽度
但真係好靚仔 同埋夠爽
我都係會老實抽爆 希望中到角色連專
入得啦各位海豹

10抽就中
多謝
又爆死,棄驚
對至聖無乜愛
每日單抽算
屌...30抽...中暗炮....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞