【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
赤雪,鳳凰,老闆娘本身已經係dungeon link角色
阿婆未有角色但都叫出左,卡登睇剪影雖然似有份,但考慮到佢係人,應該生存唔到500年,係後代機會比較大
聽講就係佢黎
..有我一定課金抽到出為止
我諗應該會返去 因為仲有幾個勇者未出 係未知點返
問下大家個問題.....10-2 係個墓到....大家揀守護之前既小公主
定 陪而家個公主.....
我揀回到過去守護小公主....會否太仆街
發信機支線係點過?
唔知點玩
10-5唔係滿突破公主,最終boss都幾難打,打開dark souls 的我用69lv,仍要食90石過,輕攻擊扣1/3,重攻擊2/3至秒技咩都有,攻擊頻率又高,容錯率又低,d細怪又阻住晒,但好玩,好有挑戰性,但睇左好多次開頭,唔想再睇
新手想請教一下~
而家隊伍如下:
3星狐狸連專 (放訓練室)
5星公主連專突3
5星火補連專
5星小紅帽

另有3星傘妹無專,刷緊碎片(528碎),建唔建議買398包拎400碎,湊夠1160碎升5星再重置返580粒英雄水晶谷lv 上限?

抑或傘妹本身可以一用唔好重置?
應該你而家係刷埋公主上突5先
跟手突5埋隻火奶 下話...
傘妹...無乜好評....應該傷害無訓練室狐狸勁...ORZ
5星小紅帽...應該都仲夠用..
係啊,我就係想突5公主同火補,但除左衝原3星傘妹上5星再重置佢換英雄水晶,仲有冇快d既方法賺英雄水晶? (打2星英雄碎片⋯?)
個粒重置石暫時得一粒,我勸你都係唔好亂用,你暫時咪照刷住碎片先等下星期水狐出。傘妹暫時唔太值得投資因為模組好難用,打光屬塔做下隊友OK既
你其實尻刷 火光...都已經多到突了...D 碎
你新手都咁沖法應該可以都課唔少,
可以照買400碎補強隊伍不過唔好重置住,起碼都打完光塔。

你如果課金練角應該會缺覺醒石多過缺碎片,角色得level冇覺醒其實都差好多,同埋如果你純沖角lv又唔抽爆專武既話其實冇咩必要咁心急, 除非你好有心追pvp 咁你就要課到夠里程換番D T0角出黎練。
好~咁我忍忍手唔買傘妹398包,慢慢刷碎片用住原本果team先,刷夠傘妹就去打下光塔
光塔應該唔洗用光妹下話...你都有公主3突
刷光妹不如刷公主上5突....
刷光又有蘇熙...咁又有D 人你用啦
傘妹咪光囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞