【I/A】守望傳說 Guardian Tales(40) 牛頭又秒全隊

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
如果佢出土地平線, 可能會好啲光真係冇公主冇人權
最慘有公主都唔夠呢
有幾多個會練到傘妹
除非課到大公主滿 其他pvp t0又滿
先有可能訓練室擺傘妹
唔係有滿突大公主就無傘妹 或者相反
又咁講, 呢類純屬性既關卡真係冇理由一隻角色扔入去訓練所就碾壓到尾既
25過唔到主要都係練度唔夠, 就好似天梯出新關都會卡關過唔到一樣
其實個塔6個月就loop一次,依家過唔到咪半年後再過囉
本來呢類限屬嘅都一定係end game content,你未有能力6屬都整隊74出嚟過唔到有幾奇

何況隻game更新咁密,到依家先開左4個月,個塔下次見已經半年後,到時全隊100lv訓住過都得啦不過應該到時又會再加開40層,好似天梯咁比班最top嘅無限玩落去
都係 無諗過咁快卡姐
我尤金滿突 公主訓練室滿突 皇女5星69
係傘妹得三星
仲要有暗坦未養 無理由為咗咁刷傘妹石先
上星期訓練室擺暗坦 3v3真係差勁遠
咁個塔其實都係得40層,原本我都係預25/30層會開始卡
不過係無諗過卡嘅方式咁搞笑,竟然係清唔切怪直接輸
暗坦毒瘤角is real
唔追求鑽1以上冇乜必要都唔建議pvp用暗坦,
搞到個生態錯哂
4星滿覺傘妹 插兩張殺敵加攻過咗
有專?
Yes
連俾妹都未有...應否抽人????
咩隊友啊
你咁快71公主 ?????
定係...你原生有3隻71 ....就會個訓練條友都係71???
冇事我都係番出去先啦
兩隻都卡71咁奇怪嘅
以下個patch buff屬性增傷同爆擊嚟講
傘妹係純光隊要員之一
如果石多可以抽下 唔中當換水晶
你咁講...我會沖
橫掂都唔夠英雄晶突土花....
抽多隻都好
74先啱
ME2
而家正常有三隻74 t0都應該穩鑽一
話時話我前日用花海狐 唔記得順序
然後對面 赤雪 尤金 火爪
我輸撚咗
加埋網絡成日lag 避到都變避唔到
一樣陣容但傘妹得三星覺第一圈
係咪可以放棄啦
我食飯果時屌果樣XD
隻海軍打海軍......我就避唔到既....
我嗰日狂lag 本身用公主海軍尤金
輸咗四場 再換 再輸 屌嬲過火屎
網絡因素差太遠 一lag就站樁食技
我今日同隊無lag 連暗海尤組合都揪得底
仲用尤金換贏埋74狐
想問下大家...如果火奶4星...開哂技BUFF ...
係唔係換得走隻5星土奶呢???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞