[馬災lan ] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區 [1087]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
Meslier幾勁wor

- 隔咗個國際賽, 不變嘅係戰犯仲係個兩條友
- 蘇sir 風火輪威咗一輪之後又變番唔合格
- 好彩仲有馬仔更差墊底做戰犯, 連續兩場全隊球員唯一一個唔合格, 3.36分係開季以來第二低, 僅高過對熱刺拎紅個場
- DDG keep 住高水準, 佢今季踢咗10場, 有4場拎7.5分以上
- Telles 表現都冇令人失望, 出場兩次兩次都7分以上
- 個人認為今場awb 助攻唔錯, 值得有更高分
- Fred 雖然今場要踢冇咁熟習嘅右中場, 但都有好表現
- Mata 冇開季頭三場咁sharp, 會唔會係時候俾VDB 打下佢個位?
- Bruno carry 中前場進攻, 但都唔夠DDG 高分而失落MOTM. 值得一提係bruno 今季只有一場拎MOTM
- 可能比賽過程太難睇, 少有地贏波但final result 係唔合格
乜撚都普巴普巴,係咪痴撚線
Mar9 lan la
如果真係借走Dean仔, DDG 會唔會即時回落番
同意可以畀vsb試下代mata個位
Vdb*

bruno 重射個陣對面個龍都冇踩線
不過入咗就唔使重射咁解
即係可以玩到唔入射到入為止
諗起美職呢場cls互射12碼個龍無踩線比人兩黃一紅
仲有Nani射失,成個過程都好撚戲劇化
https://www.youtube.com/watch?v=n04h-OXZOtY
搬奴啲12碼唔計重射都失咗幾多球下
好心佢抽返掛網算
有得重射好過飛機呀
馬狗懶到咁放上一代中鋒定左翼佢都無位踢啦
個龍fake返bruno轉頭
但牙癲腳下功夫都係麻麻
bielsa未必會用
牙東回家叫做做晒野
好過heaton
閪龍個球重要慢鏡都好似睇唔清係咪真係未踩實
射術好明顯福好d
馬最大問題唔係淨係走位
而係前面完全停唔到個波
10球ddg斬上去九球都送返個波比對手
即係如果要build up進攻
就要由隻烏龜同埋白Lin開始
暫時嘅解決方法其實好簡單,直接出C7正選
同福拍,或者左福右木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞