[馬災lan ] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區 [1087]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
豬福衰整都球會正選,軒連正選都冇,咁都入選先係真契仔啦
啲人話佢咁嘅身型咁樣跑法
過多兩年有機會變玻璃
上次kimchi剷中佢隻腳都冇事
好誇張
Bruno Fernandes vs West Brom:

Most final third passes (42)
Most chances created (6)
Most shots (4)
Most accurate crosses (3)
Most fouls suffered (3)
Most shots on target (2)
1 goal
61 accurate passes
拎馬災去國米換馬天尼斯啦
但係好多醫院波
有時覺得係佢躁得滯亂咁踢
Chances created in the Premier League so far this season:

🥇 Bruno Fernandes [26]
🥈 Kevin De Bruyne [23]
🥉 Jack Grealish & Mo Salah [21]

叫般聯啦屌
真係當國米on9咩
平時已經幫我地接貨
仲要食埋人隻車
球隊正選又點咁撚柒
癲後備都有貨交喎
不如賣左佢 買Harland仲好
Release clause 好似65m
我地仲有每次隊波柒就會出嚟救世界既DDG
今日真係麻麻
係卡入到黎好番d
有人夾到佢
Alex Telles’ Premier League debut by numbers:

100% aerials won
100% tackles won
84% pass accuracy
25 final third passes
11 ball recoveries
3 passes into the box
2 interceptions
2 fouls won
2 shots
戇撚鳩
干地肯咁撚樣換 咁干地應該係重度弱智
Haaland
真 卡d走位係真係仲係到
見般俾佢d波都好舒服
般傳波多左option
下場卡雲尼正選啦
馬咁嘅心態真係要雪
佢呢啲先叫走位
嗰兩隻柒頭練波嗰陣望唔到人哋點走㗎?
臨尾領先緊 夾硬塞個波上去就斷
佢個人好急好Aggressive
心態就係 攻佢老母
對面後防空位多咗都關事
失一粒之後對面5後變4後,同埋壓前咗
但佢防守都係搶佢老母
曼依家冇左佢真係唔知點死
人地唔撚黎啦,成班水平低過學界
韋碧克今季聯賽入左一球
馬呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞