[馬災lan ] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區 [1087]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
其他人有無一齊郁,收窄空間,補返防中個位?
定還是只係追住個波
如果有既話就有改善
我既意思唔係中場有問題,係個逼搶系統有問題
前鋒唔搶點
攻中中場都會踢得好辛苦
正常前鋒走位,可以拉走一兩個後衛
咁樣攻中同中場都可以走佢拉開咗既空位
前鋒唔走位,變相塞撚咗係度
要係個極細範圍入面做波組織..
睇人咁準嘅摩佬,咪睇左山狗返黎
用你用到入國家隊,仲想點
有球福近射要入啦啲finishing 真係有排搞
唔走位都算,基本hold波都唔得
每一球龍門斬上去都送返個波比
福馬各射失一個
靠馬福爭冠冇可能
呢pair所謂前鋒既coversion rate低到
呢2件出一個算啦
都係海鮮, 無腦, 唔係王上身就唔知做乜撚
福/馬夾綠木都話類型唔同少少
福都還好有意識交波,馬我真係唔佢中咗D咩咒
蘇9好撚驚輸,你睇佢早兩場打阿狗就知,想靠前面4個做逼搶,多鳩餘
我地對中堅比唔到信心,琴晚telles都係要收入中間幫龜手,逼搶但又唔high line基本唔會有效
福都係一時時, telles 成日空哂佢自己給大位之後企定定望
下半場有球反擊般定卡空哂唔傳, 自己衝埋人堆
最勤力最肯走肯配合果d就後備 懶過西就正選...
懶西足球萬歲🥳
講真已經對馬仔同妹巴冇咩期望,0走位就算又冇逼搶意識有撚用咩。
法國孖寶躝啦屌佢老味!!
啲迷摩真係好撚肉酸
馬仔 最大問題 下下企定定拎到腳波 想短傳撞牆入禁區 永遠企死 禁區外 等波。就算傳中 都好少衝入去搶點
睇足咁耐馬講真無乜特別
d迷馬最中意拎番對猁果球黎j新享利
大佬你對個光頭星Skrtel 渣

得摩佬有廢lin說明書
其實季初打少咗個場幾時補賽?
係曼聯對唔住摩佬
Smalling on his United exit:
“I knew that my days under Ole were pretty much numbered. I was just a bit frustrated. One, I would like to have been told earlier and then, secondly, I was only able to go with just a day left of the Italian window being open. The English window had shut. I was left in a very s*** situation. I had to decide. After I had that chat [with Solskjaer] it was a case of, ‘I’m not sure when your next game will be’.”

so9有得坐正明明smalling功勞唔少
搵返條片俾你自己睇
https://streamable.com/2jhng6
Psg 個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞