[馬災lan ] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安共產黨死全家吹水區 [1087]

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
上季玩體能壓迫踢法,唔可以keep太耐,加上今季實程密左,所以唔掂
普巴淡出個意圖真係好明顯
係唔知賣唔賣到錢
呢隻fm 我當右翼用
戰術潮流對中鋒位個要求太高階,淨講workrate已經唔應該放馬係依個位。佢踢左邊都仲話可以容忍佢全場只係踢幾腳好波,踢中間無波到腳就freerider,只係等運到等對面自爆先有機會入到波,福同佢真係兩個只能活一個

我鰻從不賣辣殺
Btw 我早幾日打FIFA WL
同個叫dogcake既psn打過
係咪真狗餅黎?
Dean Henderson’s uncle has won £12,500 after placing a bet that Dean would one day play for England when he was 14. The £25 wager he put on at 500/1 came good when Dean made his debut against Ireland. Dean’s mum and granny also won £2,500 each. #MUFC [Mirror]
曼聯5年黎第一次喺聯賽第9個比賽日或之後,喺積分榜領先曼城!曼聯排第10,曼城排第13...
Dean Henderson is keen to grab a loan move out of #mufc in a bid to keep his place in England’s squad for the Euros. Bournemouth are already exploring a loan move but he would prefer PL game time. Leeds & Brighton may look for a loan in January
福其實都合格以下
只係對比之下 肯跑多兩步
要係爭標球迷踢正選 根本未夠料
鏝隊波一樣有排執
福 快啲又細兩年 仲要青訓 寧願睇福好過睇馬
我覺得成班都攰
加上哥狗個套開始過時同畀人睇穿
福馬要爭一定福贏
能力可能差唔多
但福國藉贏
青訓又贏
場上態度又贏
重要慈善心都贏埋
兩隊個龍都唔曳
去到盞坐
慈善心
自從有錢佬入主之後
未見過鏝咁依賴一個球員
百力枝尋晚終於有1A
我曼球員最重要嘅係PR能力
善心又贏

我曼終於有慈善球玉流芳百世
傳得幾靚
唔係出咗3場咋咩?

可能我要求高,唔睇好呢仵
Leeds個龍都叫唔曳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞