2021 CU taught master

1001 回覆
6 Like 17 Dislike
報咗public policy收到email叫我zoom in
想問下有冇巴絲知道會問啲咩
Ching最後有offer嗎
嗚嗚嗚我終於搵到同路人啦!!
我上年都係in 完後衰左,老實講我開頭唔知呢科咁搶手,以為咁貴實係俾錢有得讀果啲...
仲要係搵左老細做referee...真係勁樣衰
諗緊...諗住如果mschsm 衰左先再報mph....
但其實係想讀mschsm多d..
有冇人報左MSc maths 有冇消息
係醫院返工呀希望今次成功啦
一齊做同學仔
黎緊19/2 個taste lecture 我都報左名...
我之前仲諗住first round 報有機會唔洗in, 可以有direct offer,因為我知mph 有,點知原來都係諗多左
有無LLM手足一齊參加模擬lecture
有冇巴打報咗msc sport medicine?
有無人報左nutrition full time?洗唔洗in?
pt
math 揀哂pure math, 想讀返programming 類applied math
ug math
呢度有無人third hon都報到finance related既科
小弟差0.幾先second low
佢好多requirement 都要 at least 2:2 wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞