2021 CU taught master

1001 回覆
6 Like 17 Dislike
真心咩通常出完幾時出official offer傢?
我degree得2low 覺得研究院極大機會decline我offer
Department 封信有講幾時出
10月報 上星期收到offer
巴打都有報?
有呀,但我上星期先報,佢啱啱截我upload
所以想八卦下佢截左你upload幾耐先派offer比你

Btw, 你個case我覺得要睇下幾時係accept offer deadline。拖到無得拖個陣,可以申請延遲accept offer
想問official transcript係搵大學寄過去就得 寄咗hard copy就唔洗upload soft copy係咪?
巴打報邊科??
等我問下有冇得extend先~
我soft copy & hard copy都有交
可否分享下大概幾時截你upload
我報Energy
我soft同hard都有交
Msc Risk Man 有冇人都報左

希望有offer
deadline係下星期一前出
不過其實本身唔係文學底 擔心入左去都好大競爭
話哂中大中文個朵都幾響
岩岩收到Advertising 嘅 recommendation to Graduate School email.. 25號system 會update
係咪如無意外都叫做收左
想請問個referee 係咪一定要有兩個,定係一個都ok?
我都啱啱收到corp com嘅email! 照道理如果有咩問題都唔會recommend 去 Grad school?
希望盡快有official offer
咁你interview 應該in得幾好?
FT 揮手
我一月頭先發現要寄personal statement hard copy 搞到遲晒
希望佢仲有位派offer
介唔介意講下咩qualification
想睇下自己仲有冇機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞