2021 CU taught master

1001 回覆
6 Like 17 Dislike
我有hku offer啦
我原本cu都係想入返cu
不過interview 太差啦應該
I see
其實hku都唔差 仲要冇咁chur
等多一陣囉 一月冇聲氣就hku喇!
大家覺得9月會唔會仲係online 上堂
如果交左application fee,去邊度upload documents?
Sorry 我部電腦問題,已解決
same 上星期advertising叫我補交文件
然後就沒有然後了
絲打一齊集氣
12月頭佢有叫我補交文件,之後就無聲無氣絲打們集集
11月尾就收到喇 first round報嘅
我second round 上星期收到offer
Ching ft定pt
FT 如果你都係可以tg我 :Footballwing
幫大家集氣你地係本科degree定其他科?因為佢都出得幾快俾我,我報ft希望有得同大家做同學仔
我都係岩岩報第二round! 仲搵緊referee未submit
我報ft 呀,undergrad degree 文科,希望盡快有好消息做到同學啦
工作相關,所以讀下
我報PT的,但我 Bachelor 係social science 的
一月中截?快d喇wor~ 仲要叫大學寄成績表 好似都幾take time
係咪愈多 round 競爭就愈大
我想問下係咪㩒左submit先有application number架?
我想搞左transcript先
好似係的
唔知係咪會睇埋相關嘅工作經驗?我做緊份工都關事嘅⋯ 等待真係痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞