2021 CU taught master

1001 回覆
6 Like 17 Dislike
係Space 去City,但唔係top up degree 係UGC degree
冇require,我自己想交姐
報左名3個禮拜仲未有消息,好似係referee仲未填online reference。
有無人報咗 MA Ece?
Application係咪一定要填哂2個referee?剩係搵到一個...
想問下未grad, Degree Certificate, Degree Transcript 係唔係唔洗理佢
未grad就梗係冇certificate
但要讀到目前為止最update official transcript
thanks
我in完你in嗰陣係用普通話定廣東話
廣,你普?

死硬
通常有Offer就下個禮拜出
咁快架咩 你有冇識人入左
連登有人收到咋🤣,in完隔一個星期就有
唔一定,應該keep住有出offer
有冇人報左health services management ?
1月尾in 完到宜家冇聲氣,文件交齊,referee 仲有一個未submit...
係咪我太心急?
一月尾先幾日前,唔好自己嚇自己
巴打你最後extend 成唔成功
你in左?但未到deadline
係囉
因為我見之前佢都process得好快,我交完申請第二日即刻打黎約interview ,in 完冇聲氣好忐忑,上年都報左same course 但衰左所以今年再衰埋我係公司就社死架啦
係呀 Advertising pt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞