拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
因為Trump間公司真係蝕錢
何來逃稅
財經博士::特朗普在任總統4年副身家縮左水,係歴届最差嘅總統之一,所以咁多民眾支持佢
幅圖唔係你攞出來
蝕錢做數啫,你睇佢個路數,個年要比唔知三千萬稅之後,年年都歸零,msm 走去訪問唔知 nba 邊隊個班主,個班主都講,佢都有稅務公司搵佢個稅務團隊話可攪侵個種避稅方式。佢話佢就冇用到,交應交嘅稅,認屎認屁
其實所以話左膠係笨左,拜登何來權力去指揮 IRS
cuban?
你笑人人笑你 事實係左媒一夜現形仲衰過大紀元

同埋你係講野唔係當自己唔係兒登仔咁 on9 掛
定左就宣佈當選啦,日撚日彈出彈入
反侵先頭部隊
我有親戚係美國做小生意
基本上都係做到條數唔洗交稅或者交好少稅
賺到錢公司就換車買下傢私電器咁
咁嘅操作完全合法
稅局查過晒都吹佢唔漲
連D小生意都可以咁
我就唔信Trump同佢班伙記會唔識
你真係以為自己鳩up 兩句就會變真
我講左你條垃圾最撚岩返支那住
做支那狗隻呀
i大狗

英文你又唔撚識logic 你又錯撚哂連fake news 都唔撚識分
文盲係到笑人文盲
係人都知BBC係奶共

你唔係on撚鳩到以為兒登仔=係人呀嘛
你以為兒登仔spin 兩下話人奶共就真係奶共呀

你係到打開J架
i大狗隻都冇你咁撚on 9 呀死spin 狗
事實係左媒一夜現形仲衰過大紀元

事實係兒登仔對住fake news conspiracy theories 打開飛機同現實脫撚哂軌
依家俾人大巴大巴車埋來係咪好triggered

仲衰過大紀元?
繼續打J繼續柒啦
同埋你係講野唔係當自己唔係兒登仔咁 on9 掛

睇你d 支那邏輯
係到講野就係兒登仔

係香港住講中文你係唔係叫支那人呀?
係美國住下係咪又要當自己美國人呀?
你唔係咁撚on9連乜野係self identity 都唔知掛?
通識都有教架小學雞
話$750係filing fee
又話$750 唔係俾IRS個個唔係你
幅圖?
幅圖講$750呀侵粉
你呢個狗隻咁撚奶侵, 唔係兒登垃圾就係支那狗隻玩帶風, 仲係度扮哂野

俾人屌到應一應笑柒你係i大支那狗就係咁spin, 學5毛玩反屈呀?

Logic 你又錯撚哂fake news 又唔撚識分
照下鏡啦垃撚圾
你話係就係呀垃撚垃
Logic又錯撚哂英文又廢到系咁又要唔撚識分fake news又要未聽過self identity 成隻大陸雞咁
i大就有你份喇垃鳩圾

你咪共狗囉咁奶侵咁撚鐘意帶風,現哂形啦

又可以Block 1 隻

好撚型呀柒頭
唔撚夠人講要block呀?
繼續同兒登仔互含啦i大支那狗

問你讀咩大學呀又spin,原來係小學雞

你都知你做開spin狗呀小學雞

上次咪話侵侵單case上左court囉,比埋條link你喇,重話fake news

上次咪屌撚左你俾個垃圾媒體出來當真source 囉垃撚垃
係咪唔識睇英文呀柒頭?

你講野就真係咩都fake喇
求奇搵間媒體出來當係真
兒登最撚埋圾嘅侵粉
一陣老人癡呆發作轉頭就唔記得㗎啦
唔係三權分立?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞