拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
查幾多都唔夠Biden 家族聯手中共,控制東歐,家族成員玩幻幻,用奧馬巴大女信用卡吸海落英嚴重
唔會發生既嘢都好驚
日日攞fake news conspiracy theories 打J仲以為自己好撚醒好撚了解人地國情個班垃圾
+
飛機都未撚坐過淨係識係Twitter YouTube攞料又唔搵英文原source 就當係真個班垃圾
+
俾人fact check到hang 撚哂機依家要嬲嬲fact check撚個班垃圾
+
邏輯錯撚哂又冇學識但又係到串柒柒個班垃圾
呢d 咪兒登仔囉
準備好你個屎忽俾我屌未?
Ready?

香港邊有人中4畢業

Quote 我出來
我邊一句話中4畢業呀柒頭
回顧下啦賴醒狗
你讀完中四未?

睇你講呢句就知你係乜人, 小學雞連支那狗都不如,死撚遠D, 咪走出黎柒
學人講邏輯

好呀
錯左邊個邏輯謬誤呀?講來聽下

你都知邏輯有問題呀?
又要回顧下你條賴醒狗講咩來

你上連登你唔係叫兒登仔?

講得呢句就知你邏輯有問題, ON9
最撚慘係侵俾人查到出來
拜登就係俾你班傻鳩spin出來
PR!!!
wow!
你顧掂自己洗唔洗坐監先啦sleepy Joe
解你老母咩弱智西
係咪講完扮冇講呀

講得呢句就知你邏輯有問題

想講邏輯發現自己冇邏輯要泣水呀?
講緊上連登嘅兒登仔你話關唔關事
On9閪

又要問人咩係兒登仔又要問人關咩事

你條on9閪d邏輯真係笑撚死人
你又憑乜話人唔係fake news 呀? 你有證據? 證據去撚哂邊呀?去撚哂Twitter YouTube 呀?然後隔日就俾人fact check到縮返哂入老母系到呀?睇埋d 濕鳩source 當真你咪同支那狗隻一撚樣咁垃圾
支持拜登大仁大義原諒Trump
呢d 就係包容
巴打準備俾兒衞兵咬啦
想將 "trump 逃稅" 種喺市民個腦入面
聞到陣驚味
又同三毛互含
言論自由原來包括玩fake news disinformation campaign 玩帶風
睇你條撚屌原來真係中學都未撚讀完

咁唔撚鐘意返大陸啦, 垃9圾, 老共最撚憎FC最撚鐘意玩帶風架喇, 你老母生著你真係好撚慘, on 9 閪

兒登仔呢一個月炒左幾多次車呀
選舉舞弊有幾多單case 上到court 呀

證明唔到人fake news
俾人屌到屎忽都爛撚埋喇證明唔到

人地鐘意放咩上論壇關你9事呀? 唔唔撚鐘意咪用hkdiscuss, 果度多5毛啱你用

你都知呀?我屌柒你呢類兒登垃圾有咩問題呀?接受唔到現實咪返支那囉柒頭,果度最撚多風向撚最撚多fake news 岩撚哂你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞