拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
又要冇證據又要鳩up你真係當人同你一樣係兒登仔

侵就俾人炒起哂上來喇
留名等證據證明埋奧巴馬有份通俄
一定有
係就係有喇
不過係來自侵粉

Sen. Graham addresses report he pressured Ga. Secretary of State to throw out legally cast ballots
https://www.wsav.com/news/your-local-election-hq/report-sen-graham-pressured-ga-secretary-of-state-to-throw-out-legally-cast-ballots/

點?洗唔洗等你係Twitter 攞下料?
洗唔洗戴定頭盔話主流媒體唔會報?
唔係話奧巴馬有份通俄,你咁講,即係你冇跟開,知唔知成個通俄門點攪出來
冇跟開,係咪講緊有關 mail-in ballot 既野;不過見到 WP 用 legally 個字九成唔方好野
係有問題一早查完啦4年時間都查唔出睇黎佢最多都係利用法律避稅啫
鳩up完就要俾source
講侵你又要拉奧巴馬出來講但又俾唔出source
冇料唔好扮四條啦好心
唔得閒搵,你自已 google Hillary Steele dossier
其實真係好撚搞笑
Twitter YouTube 攞料就信到十足十

主流媒體出嘅報導就即刻想玩discredit

9成唔方好野says who?
兒登仔?某個Twitter 用戶?
好似係個幾月前先有人查出來
點樣俾兒登仔spin 到4年出來?
又要鳩up又要唔俾source
你唔是鳩up是甚麼?
2016 hilary vs trump 果陣已經有講逃稅問題
係前幾個月選舉原因先又被人翻舊帳
成班人失億,2016年辯論已講逃稅跟住兩年幾講通俄門,今年就武肺同BLM
Fake news 侵行得正企得正
點解要坐監
你係咪唔識分咩叫做「講」咩叫做「查」
套戲未完
邊個去查呀,你話 IRS,好似跟本未選前就查緊;冇稅單,個個都係空口講,個份野跟本非法,放出來,但都冇逃稅喎,如果 dems 身上,追殺啦,
邊個去查呀,你話 IRS

Quote my word here.

好似跟本未選前就查緊

Quote your source here.

冇稅單,個個都係空口講

Biden released his tax return

個份野跟本非法,放出來

Biden released his tax return

但都冇逃稅喎

又唔敢放出來又要話自己冇逃

兒登仔d logic真係
佢地以為美國好似中共咁,個個都可以因為逃稅被拉。
條友點解好似弱智仔咁㗎
有d人覺得懷疑避稅係嚴重過有證據的賣國同食幼幼
Biden 係咪『哦跌』緊先,做左膠你都算稱職
美國都有,上幾個月咪捉咗個
我讚成:別讓侵侵走了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞