拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
一句講哂,奶得侵侵,1係兒登垃圾唔識fact check,2係中學雞飛機都未撚坐過又唔識英文,3係5毛係到玩fake news 玩帶風然後仲要串柒柒

Newmax都唔識正白痴

Newmax? Newmax 我識呀
同New York Post 大紀元一樣出撚哂名專報fake news conspiracy theories 架嘛
做乜現在咁多九淺一深分身
又突返個撚頭出來俾我撚

傳統右媒出撚哂名玩propaganda出fake news,選前對敗登仔衰野報完出來又冇撚證據,連Fox news 都話d 料sketchy 呀柒頭
真係弱撚智先做得成侵粉
你估我好似你呢d臭西支那藍屍狗侵粉死柒頭小學雞咁撚得閒,日日上論壇鳩吹2句就以為自己岩呀? 成撚日俾我fact check到要縮返入老母個西到右媒咪大撚把fakenews 又或者唔撚報侵d衰野, 你呢d兒登垃圾侵粉唔係支那畜玩帶風就係藍屍狗正垃圾
藍絲狗最撚鐘意玩fake news 帶風你呢d 連乜柒係fake news 都未撚識分攞份newsmax 出來打j 炒撚哂車咪藍絲狗囉,你有撚fc, on9,想洗底呀?
口吻咁似共匪
又Spin我笑柒你垃圾到i大狗都不如呀,支那畜
我係藍絲死全家

怪唔得你成個孤兒仔咁撚on9啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞