拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
pre assumption
仲可以趁機醜化特朗普
左膠真係世界毒瘤
大和解
特朗普避稅手法全地球有錢佬都咁做
全部物業/開支under foundation 個人名義基本上唔洗交稅
拜登以為自己好叻先以為有機會拉到人
如果foundation避稅要拉 成個英國皇室要拉
乜乜Soros 巴菲特 豬西臭格全部要拉
稅局:Am I a joke?
Biden 都有玩,佢個癌症研究基金咁多年一毛都冇比個科研,但舊年就有三球幾新金支出;係左媒冇報
都講咗咁多年,係有証據一早告咗啦
身為有錢人點會唔識合法避稅,交少d
你真係完全唔知乜柒係burden of proof架喎兒登仔

鳩up完屈完人又冇撚source

兒登仔水平真係同支那狗隻一樣咁垃圾
IRS 一定係比侵侵收買左啦
做生意避稅係合法,全世界都做

btw trump 有間酒店,70年代同政府傾掂deal,30年唔洗交稅
生意佬公開稅單比你做乜9呀小朋友 ? 有料一早拉撚左啦傻系
Biden post 就無fc 撚 fake news
巴打
我地登登輸左喇
而家係當奴侵追究你個撚屌舞弊、同中共交易叛國呀
fc左未? 有冇證據呀屌你老母
突發 ! TRUMP 2005稅單流出 !!!

睇啦柒頭皮

https://www.youtube.com/watch?v=0eB-xjDMGdQ&ab_channel=MSNBC
最近嘅避稅天堂就係香港
歐美國家斬你40-50% 好閒
香港先17.5%

遠d 就有BVI , cayman island, 百慕達.........etc
盲撚左先話見唔到舞弊
house of card第五季
francis退位俾佢老婆做總統
其中一個條件係要特赦佢
本身應承左,但最後佢老婆無咁做
身邊最親近既人都可以岀賣你
傻既先會信敵人依啲所謂承諾
Hoot 狗終於上水喇?

講撚左release tax return soon撚左4年呀弱智狗

走數冇問題呀小朋友?
生你老母呀?做總統呀柒頭
唔洗background check呀?
有事就叫生意佬冇事就叫總統呀?

俾人查到出來淨係交$750係清白就release tax return啦
Soon 你老母咩兒登仔

好似你班垃圾咁又要屈人又要冇證據然後串柒柒咁屌拜登唔敢澄清呀?

唔同level 真係唔同level

讀多幾年書先衝出來俾我屌啦hoot 狗
Says who?

HOOT 狗?

自編自導自演都演得柒過人
你估人地好似你班兒登藍屍狗咁接受唔到現實就要屈人收左錢呀
侵粉on99先見到有舞弊
你班侵粉炒過幾多次車

有邊單case 上左庭?
on9,侵侵夠可以話:拜登你退選,我放過你個仔,你都唔想無仔送終
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞