拜登考慮不追究特朗普逃稅犯罪事實 !

236 回覆
12 Like 332 Dislike
你條垃圾打手終於上水喇?
夠料咪落charge 告Biden 造票囉 成撚日鳩UP

Peter 俾人ban 撚左有空檔呀
改名做Twitter 攞料啦你
Trump有冇講過話唔追究選舉舞弊?
侵侵過去交0蚊税同幾百蚊稅 大企業家鑽漏洞咁多年 洗閪你敗登教
侵係聖人
唔會有錯
逃稅係天方夜譚指鹿為馬
況且我侵一月一定會打贏官司反cup
登位之日隨即發射核彈到北京,消滅共匪
救全球於水火
lock them up你呀
以為咁可以spin到
on9登
最攪笑個時係登登做副總統,個個 dems 好似失億咁
睇到好尷尬......
跌咗落地仲要攞返咋沙...好肉酸呀兒登仔
對於侵粉來講
Soon吓就解決到問題
有哂timeline

同邪教一撚樣
侵日日都俾人狙擊
成班賣國賊圍攻侵侵都搞佢唔死
講到佢點衰點賤都有7千萬人投佢
Deal好哂。
其實都捐晒啲糧 點逃?
見唔到嘅選舉舞弊信十足
見到嘅逃稅都死拗話無
美大選涉弊投票系統商Dominian副總曾臉書發文「總統去死」
https://lih.kg/2289304

Dominion掩飾身分 利用美國國土安全部旗下CISA聲明迴避指控
https://lih.kg/2289816

[美國大選]呢個黑人心水清, 講人話
https://lih.kg/2290041
你好似知實情咁既 不如分享下佢張稅單
你都岸鳩
駁唔撚到俾我大巴大巴咁車到口啞啞呀?
5毛泥,一早block左
一早block7咗呢條友
黑野Monica 狗隻
西貢柒頭
北角柒家樂
大撚哂
Hoot狗
世界級Spin 狗
方國失業狗
Molamolamola
北極三文魚
打擊低能仔俾人打擊
Peter 攞料
VamosRAFA打手

呢班侵粉依家日日俾人大巴大巴車埋去
接受唔到現實就縮返入老母個西到啦
料你又冇又駁唔撚到
快手block柒我然後繼續日日圍爐啦兒登仔
唔係扮唔識英文,而係通俄門一炒返起,摩返上個源頭,希嬸同奧巴馬都唔掂,dems點會比登登攪。
我就唔信bnc有系統咁玩,但你話地區個班攪攪震,就一定有;同你check 清楚有冇錯咁
我冇佢未公開的稅單;佢公開個批,咪又係大路野,買「失敗」公司債,『言期』交稅,話以前交過多,高估失去值。人地咁撚大個團隊;想捉佢真係幾年查都未必查到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞